Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

Compara

Fierbator KAR17W

Acum iti poti savura ceaiul in doar cateva minute, cu noul fierbator KAR17W de la Arctic. Filtrul anticalcar il protejeaza contra depunerilor de calcar, iar aparatul se deconecteaza automat in momentul in care apa incepe sa fiarba.
https://www.arctic.ro/fierbator-kar17w.html
Arctic
NEW

Flexibilitate

Indicator nivel apa

Stii exact daca ai pus suficient de multa apa la fiert pentru ceaI ca sa ajunga pentru intreaga familie.

Capac rabatabil

Ofera posibilitatea umplerii si curatarii usoare a recipientului.

Siguranta

Deconectare automata

Permite deconectarea automata la atingerea punctului de fierbere si în cazul functionarii fara apa.

Eficienta

Filtru anticalcar

Fierbatorul este dotat cu un filtru care il protejeaza de depunerile de calcar. Pentru ca tu sa te bucuri mai mult timp de fierbatorul tau.

Documente Utile

Fisa de produs

2.92 MB, PDF

Descarca
Manual de utilizare

388.58 KB, PDF

Descarca
Descarca toate documentele

Imagini produs + documente, ZIP

Specificatii

Fierbator KAR17W
Putere: 2200 W
Capacitate rezervor (l): 1.7
Baza rotativa: Da
Buton iluminat On/Off: Da
Culoare: Alb
Dimensiuni (HxIxA): 22x15.5x23.5 cm
Greutate (kg): 0.92

Aceasta pagina constituie o prezentare generala a produselor distribuite in Romania de catre Arctic S.A.. Descrierile produselor si beneficiile aferente sunt mentionate cu titlu general si pot corespunde unei intregi clase de produse.
Echipa Arctic S.A. face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Pentru a evita orice inadvertente care ar putea sa apara cu privire la descrierea exacta a caracteristicilor si a beneficiilor aferente fiecarui produs, va rugam sa consultati Regulamentele de Campanie sau sa consultati magazinele partenere ale Arctic S.A.

Scrie un review

  • Rating-ul Dvs.

Arctic isi rezerva dreptul de a indeparta orice recenzie, precum si fisierul atasat care este considerat inadecvat in urma unei analize realizate in privinta respectarii recenziei cu Termenii si Conditiile website-ului. Evaluarea fiecarei recenzii se va realiza de catre Arctic, din proprie initiativa sau la solicitarea unui alt utilizator. Realizarea evaluarii fiecarei recenzii poate avea loc si din perspectiva subiectiva.

Top