Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

Compara

Fier de calcat SIAR17O

Vrei sa ai mereu camasi calcate impecabil? Fierul de calcat Arctic SIAR17O este solutia. Datorita functiei Glide asigura o calcare usoara, fara cute, indiferent de cat de pretentioasa e tesatura. Rezervorul sau are o capacitate de 220 de ml si vine dotat cu functii de jet de abur, cat si de reglarea temperatura.
SIAR17O
Arctic
NEW

Dotari

Functie jet de abur

Functia jet de abur te ajuta sa scapi de cutele greu de indepartat. Camasile vor arata impecabil, iar rezistenta tesaturii nu va fi afectata.

Capacitate rezervor 220ml

Fierul de calcat are o capacitate a rezervorului de 220 ml, care te face sa uiti de grija alimentarii cu apa a rezervorului.

Performanta

Talpa antiaderenta

Talpa antiaderenta este proiectata special pentru a-ti proteja tesaturile si a asigura o calcare usoara, fara cute, chiar si pentru zonele cele mai greu accesibile.

Documente Utile

Fisa de produs

573.35 KB, PDF

Descarca
Manual de utilizare

451.63 KB, PDF

Descarca
Descarca toate documentele

Imagini produs + documente, ZIP

Specificatii

Fier de calcat SIAR17O
Putere: 1750
Capacitate rezervor (l): 0.22
Lungime cablu (m): 2
Culoare: Portocaliu
Recipient umplere rezervor: Da

Aceasta pagina constituie o prezentare generala a produselor distribuite in Romania de catre Arctic S.A.. Descrierile produselor si beneficiile aferente sunt mentionate cu titlu general si pot corespunde unei intregi clase de produse.
Echipa Arctic S.A. face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Pentru a evita orice inadvertente care ar putea sa apara cu privire la descrierea exacta a caracteristicilor si a beneficiilor aferente fiecarui produs, va rugam sa consultati Regulamentele de Campanie sau sa consultati magazinele partenere ale Arctic S.A.

Scrie un review

  • Rating-ul Dvs.

Arctic isi rezerva dreptul de a indeparta orice recenzie, precum si fisierul atasat care este considerat inadecvat in urma unei analize realizate in privinta respectarii recenziei cu Termenii si Conditiile website-ului. Evaluarea fiecarei recenzii se va realiza de catre Arctic, din proprie initiativa sau la solicitarea unui alt utilizator. Realizarea evaluarii fiecarei recenzii poate avea loc si din perspectiva subiectiva.

Top