Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

Compara

Fier de calcat SIAR17G

Te vei bucura de haine perfect calcate, cu noul fier de calcat Arctic SIAR17G! Talpa ceramica Ultra Glide este proiectata special pentru a-ti proteja tesaturile si a asigura o calcare usoara, fara cute, iar functia jet de abur te ajuta sa scapi de cutele greu de indepartat.
https://www.arctic.ro/fier-de-calcat-siar17g.html
Arctic
NEW

Dotari

Capacitate rezervor 220ml

Fierul de calcat are o capacitate a rezervorului de 220 ml, care te face sa uiti de grija alimentarii cu apa a rezervorului.

Functie jet de abur

Functia jet de abur te ajuta sa scapi de cutele greu de indepartat. Camasile vor arata impecabil, iar rezistenta tesaturii nu va fi afectata.

Performanta

Talpa ceramica Ultra Glide

Talpa ceramica Ultra Glide este proiectata special pentru a-ti proteja tesaturile si a asigura o calcare usoara, fara cute, chiar si pentru zonele cele mai greu accesibile.

Documente Utile

Fisa de produs

4.24 MB, PDF

Descarca
Manual de utilizare

579.82 KB, PDF

Descarca
Descarca toate documentele

Imagini produs + documente, ZIP

Specificatii

Fier de calcat SIAR17G
Putere: 1750 W
Capacitate rezervor (l): 0.22
Functie Autocuratare: Da
Lungime cablu (m): 2
Culoare: Mov
Recipient umplere rezervor: Da
Greutate (kg): 0.86

Aceasta pagina constituie o prezentare generala a produselor distribuite in Romania de catre Arctic S.A.. Descrierile produselor si beneficiile aferente sunt mentionate cu titlu general si pot corespunde unei intregi clase de produse.
Echipa Arctic S.A. face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Pentru a evita orice inadvertente care ar putea sa apara cu privire la descrierea exacta a caracteristicilor si a beneficiilor aferente fiecarui produs, va rugam sa consultati Regulamentele de Campanie sau sa consultati magazinele partenere ale Arctic S.A.

Scrie un review

  • Rating-ul Dvs.

Arctic isi rezerva dreptul de a indeparta orice recenzie, precum si fisierul atasat care este considerat inadecvat in urma unei analize realizate in privinta respectarii recenziei cu Termenii si Conditiile website-ului. Evaluarea fiecarei recenzii se va realiza de catre Arctic, din proprie initiativa sau la solicitarea unui alt utilizator. Realizarea evaluarii fiecarei recenzii poate avea loc si din perspectiva subiectiva.

Top