Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

CUPTOR INCORPORABIL PE GAZ AROIG21101

Un cuptor incorporabil din inox, cu alimentare pe gaz, aprindere integrata si timer mecanic. Usor de folosit, acesta devine partenerul de nadejde al oricarui pasionat de arta culinara.


Design modernPracticSigurEficient

Dotari

Economie si flexibilitate
Volum interior 66 litri

Un cuptor incapator, pentru gatitul zilnic. Alegi volumul potrivit nevoilor tale si ale familiei tale!

Confort si siguranta
Iluminare interioara

Aragazele Arctic sunt echipate cu iluminare interioara a cuptorului pentru a-ti oferi mai mult control asupra preparatelor tale. Poti urmari procesul de gatire, astfel incat sa pregatesti retete delicioase!

Aprindere integrata

Permite aprinderea arzatorului printr-o simpla apasare, fara a fi nevoie de chibrituri. Aprinzi cuptorul pe loc!

Timer

Contorizeaza durata de pregatire a alimentelor si te anunta in momentul in care timpul prestabilit s-a scurs. Cuptorul va fi pregatit la temperatura optima pentru a prepara cele mai gustoase retele. Iti gestionezi eficient timpul si stii mereu cat dureaza pregatirea alimentelor preferate!

Functii de gatire standard
GrilI

Permite prepararea alimentelor la gratar, cu ajutorul unui arzator suplimentar pozitionat in partea superioara. Pregatesti cu usurinta alimente sanatoase de tip gratar!

Materiale utile

Fisa de produs Descarca
Manual de utilizare Descarca
Brosura Descarca

Specificatii

Volum interior: 66 litri Alimentare: Gaz
Culoare: Inox Dimensiuni (HxIxA): 59,4x59,5x55 cm
Accesorii: Tava gatit, Gratar Iluminare interioara: Da
Grill: Da

Descrierea produselor are caracter general si corespunde parametrilor unei intregi categorii. Arctic garanteaza conformitatea imaginii cu cea a produselor in momentul realizarii materialului publicitar.

Produse Recomandate

Produse Similare

Scrie o recenzie pentru CUPTOR INCORPORABIL PE GAZ AROIG21101

Ce nota dati acestui produs?

Arctic isi rezerva dreptul de a indeparta orice recenzie, precum si fisierul atasat care este considerat inadecvat in urma unei analize realizate in privinta respectarii recenziei cu Termenii si Conditiile website-ului. Evaluarea fiecarei recenzii se va realiza de catre Arctic, din proprie initiativa sau la solicitarea unui alt utilizator. Realizarea evaluarii fiecarei recenzii poate avea loc si din perspectiva subiectiva.

Top