Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

CUPTOR INCORPORABIL ELECTRIC AROIE32400X

Un cuptor incorporabil electric incapator, din inox, cu timer digital, 8 functii de gatire si sistem de curatare catalitic, reprezinta garantia ca atat cei care isi doresc o gustare rapida, cat si cei care prefera preparate mai complexe vor avea un partener de incredere.


PerformantFunctii predefinitePracticEficient

Dotari

Economie si flexibilitate
Clasa energetica A

Ofera un consum moderat de energie electrica. Folosesti cuptorul la capacitate maxima, fara teama consumului excesiv.

Volum interior 82 litri

Cuptor cu capacitate generoasa, pentru prepararea concomitenta a mai multor retete. Alegi volumul potrivit nevoilor tale si ale familiei!

Confort si siguranta
Self Clean

Produsul tau Arctic este un partener de incredere pentru ca iti ofera curatenia  cuptorului, fara efort suplimentar. Sistemul de curatare catalitic Self Clean presupune un panou absorbant care atrage grasimea si vaporii. Lasi curatenia pe seama cuptorului tau!

Timer

Contorizeaza durata de pregatire a alimentelor si te anunta in momentul in care timpul prestabilit s-a scurs. Cuptorul va fi pregatit la temperatura optima pentru a prepara cele mai gustoase retele. Iti gestionezi eficient timpul si stii mereu cat dureaza pregatirea alimentelor preferate!

Rezultate fara egal
8 Functii de gatire

8 functii speciale pentru diferite tipuri de alimente. Ai functiile potrivite stilului tau!

Functii de gatire standard
GrilI

Permite prepararea alimentelor la gratar, cu ajutorul unui arzator suplimentar pozitionat in partea superioara. Pregatesti cu usurinta alimente sanatoase de tip gratar!

Static

Functie de gatire ce ofera o coacere uniforma a preparatelor, activand 2 elemente de incalzire, superior si inferior. Pregatesti fara efort prajiturile, produsele de patiserie sau dulciurile dorite de tine si familia ta.

Low grill

Activeaza partea interioara a elementulului de incalzire superior al cuptorului. Gatesti sau gratinezi rapid preparate sanatoase si gustoase!

Incalzire inferioara

Activeaza elementul inferior de incalzire. Rumeneste perfect preparatele cu crusta!

Functii speciale de gatire
Static&Ventilatie

Functie de gatire ce activeaza simultan cele 2  elemente de incalzire superior si inferior, impreuna cu ventilatorul, oferind o coacere uniforma si o distributie rapida a aerului cald. Pregatesti usor si rapid felul de mancare preferat!

Grill&Ventilatie

Functie de gatire ce ofera o coacere unifrma, prin activarea elementului de incalzire superior asistat de ventilator, pentru a distribui rapid si uniform aerul cald. Pregatesti rapid cantitati mari de carne de tip gratar perfecte pentru mesele in familie sau cu prietenii!

Decongelare

Functia activeaza doar ventilatorul, fara celelalte elemente de incalzire. Vei putea decongela treptat alimentele inainte de preparare si vei avea posibilitatea de a raci mancarurile proaspat gatite!

Gust desavarsit
Warm keeping

Timpul trece mai repede in compania potrivita, dar cuptorul Arctic mentine temperatura adecvata servirii preparatelor. Mancarurile tale vor fi mereu ca proaspat scoase din cuptor!

Materiale utile

Fisa de produs Descarca
Manual de utilizare Descarca
Brosura Descarca

Specificatii

Clasa energetica: A Functii de gatire: 8
Volum interior: 82 litri Alimentare: Electrica
Culoare: Inox Dimensiuni (HxIxA): 59,5x59,4x56,7
Accesorii: 2 Tavi gatit, Gratar Baza din sticla securizata: Da
Iluminare interioara: Da Grill: Da

Descrierea produselor are caracter general si corespunde parametrilor unei intregi categorii. Arctic garanteaza conformitatea imaginii cu cea a produselor in momentul realizarii materialului publicitar.

Produse Recomandate

Produse Similare

Scrie o recenzie pentru CUPTOR INCORPORABIL ELECTRIC AROIE32400X

Ce nota dati acestui produs?

Arctic isi rezerva dreptul de a indeparta orice recenzie, precum si fisierul atasat care este considerat inadecvat in urma unei analize realizate in privinta respectarii recenziei cu Termenii si Conditiile website-ului. Evaluarea fiecarei recenzii se va realiza de catre Arctic, din proprie initiativa sau la solicitarea unui alt utilizator. Realizarea evaluarii fiecarei recenzii poate avea loc si din perspectiva subiectiva.

Top