Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

Compara

Cuptor cu microunde MWAR700I

Special conceput pentru ritmul de viata alert, cuptorul cu microunde Arctic MWAR700I, este foarte usor de folosit in viata ta zi cu zi. Iti pune la dispozitie 6 trepte pe care le poti seta pentru incalzirea mancarii in doar cateva minute. Vei stii in orice moment cat mai dureaza pana cand mancarea este gata sa fie servita, iar dezghetarea produselor congelate este doar la distanta de cateva minute de la apasarea unui buton. Viata ta devine mai simpla si confortabila.
https://www.arctic.ro/cuptor-cu-microunde-mwar700i.html
Arctic
NEW

Flexibilitate

Capacitate 20 L

Cuptorul cu microunde Arctic dispune de un volum de 20 L, care iti garanteza confortul de a-l folosi oricand fara griji. Tot ce ramane de facut e sa il integrezi cu incredere in viata ta de zi cu zi.

6 trepte de putere

Poti seta una din cele 6 trepte de putere in functie de cat de repede vrei sa iti incalzeasti mancarea sau de cantitatea pe care o ai de incalzit.

Confort si siguranta

Timer 30 min

Durata de incalzire a alimentelor tale poate fi setata pana la 30 de minute. Stii in orice moment cat timp mai ai la dispozitie pana cand mancarea este gata pentru a fi servita.

Documente Utile

Fisa de produs

121.68 KB, PDF

Descarca
Descarca toate documentele

Imagini produs + documente, ZIP

Specificatii

Cuptor cu microunde MWAR700I
Putere: 700 W
Culoare: Negru
Dimensiuni (HxIxA): 452X330X262 mm

Aceasta pagina constituie o prezentare generala a produselor distribuite in Romania de catre Arctic S.A.. Descrierile produselor si beneficiile aferente sunt mentionate cu titlu general si pot corespunde unei intregi clase de produse.
Echipa Arctic S.A. face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Pentru a evita orice inadvertente care ar putea sa apara cu privire la descrierea exacta a caracteristicilor si a beneficiilor aferente fiecarui produs, va rugam sa consultati Regulamentele de Campanie sau sa consultati magazinele partenere ale Arctic S.A.

Scrie un review

  • Rating-ul Dvs.

Arctic isi rezerva dreptul de a indeparta orice recenzie, precum si fisierul atasat care este considerat inadecvat in urma unei analize realizate in privinta respectarii recenziei cu Termenii si Conditiile website-ului. Evaluarea fiecarei recenzii se va realiza de catre Arctic, din proprie initiativa sau la solicitarea unui alt utilizator. Realizarea evaluarii fiecarei recenzii poate avea loc si din perspectiva subiectiva.

Top