Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

Compara

CONGELATOR VERTICAL ATC6648+

Inregistreaza 5 ani garantie keyboard_arrow_right
Un congelator vertical de dimensiuni mici, incadrat in clasa energetica A+, dotat cu 3 compartimente pentru stocarea alimentelor de diverse tipuri si dimensiuni in conditii optime. In plus, pentru 1 compartiment exista posibilitatea congelarii rapide. Alegerea potrivita pentru cei care au nevoie de o solutie de congelare compacta pentru depozitarea alimentelor.
ATC6648+
Arctic
NEW
DurabilEficientSigurPractic

Control

Termostat Ajustabil

Toate frigiderele si combinele frigorifice Arctic sunt dotate cu un termostat usor de folosit. Acesta are scopul de a regla rapid temperatura in functie de nevoi, tinand cont de temperatura ambientala. Poti schimba oricand temperatura pentru a pastra alimentele tale in cea mai buna stare!

Flexibilitate

Usi reversibile

Frigiderele Arctic iti ofera posibilitatea de a monta usile in functie de nevoile tale si spatiul de care dispui. Usile se pot deschide atat in stanga, cat si in dreapta aparatului tau frigorific.

Performanta si eficienta

Clasa energetica A+

Ofera un consum redus de energie electrica, comparativ cu produsele din clasa A. Te bucuri de functiile produsului tau, cu un consum optim de energie electrica!

Documente Utile

Fisa de produs

173.90 KB, PDF

Descarca
Manual de utilizare

252.20 KB, PDF

Descarca
Descarca toate documentele

Imagini produs + documente, ZIP

Specificatii

CONGELATOR VERTICAL ATC6648+
Clasa energetica: A+
Capacitate congelare (kg/24h): 4
Volum congelator (l): 65
Autonomie(h): 15
Volum brut (litri): 66
Compartimente de congelare: 3
Usi reversibile: Da
Culoare: Arctic White
Dimensiuni (HxIxA): 81,8x47,5x53 cm

Aceasta pagina constituie o prezentare generala a produselor distribuite in Romania de catre Arctic S.A.. Descrierile produselor si beneficiile aferente sunt mentionate cu titlu general si pot corespunde unei intregi clase de produse.
Echipa Arctic S.A. face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Pentru a evita orice inadvertente care ar putea sa apara cu privire la descrierea exacta a caracteristicilor si a beneficiilor aferente fiecarui produs, va rugam sa consultati Regulamentele de Campanie sau sa consultati magazinele partenere ale Arctic S.A.

Produse Similare

Scrie un review

  • Rating-ul Dvs.

Arctic isi rezerva dreptul de a indeparta orice recenzie, precum si fisierul atasat care este considerat inadecvat in urma unei analize realizate in privinta respectarii recenziei cu Termenii si Conditiile website-ului. Evaluarea fiecarei recenzii se va realiza de catre Arctic, din proprie initiativa sau la solicitarea unui alt utilizator. Realizarea evaluarii fiecarei recenzii poate avea loc si din perspectiva subiectiva.

Top