Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

Compara

Congelator vertical ATC4970+

Bucura-te de alimentele preferate pe tot parcursul anului. Congelatorul vertical Arctic ATC4970+ te va ajuta sa le pastrezi intacte gustul si proprietatile. Fructele, legumele, carnea sau preparatele gatite vor fi stocate in conditii optime in cele 3 compartimente ale acestuia. Nu iti face griji daca nu dispui de foarte mult loc. Dimensiunile compacte ale congelatorului il fac usor de integrat in spatii mici.
ATC4970+
Arctic
NEW
Design modernDurabilEficientPractic

Economie

Clasa energetica A+

Ofera un consum redus de energie electrica, comparativ cu produsele din clasa A. Te bucuri de functiile produsului tau, cu un consum optim de energie electrica!

Control

Termostat Ajustabil

Toate frigiderele si combinele frigorifice Arctic sunt dotate cu un termostat usor de folosit. Acesta are scopul de a regla rapid temperatura in functie de nevoi, tinand cont de temperatura ambientala. Poti schimba oricand temperatura pentru a pastra alimentele tale in cea mai buna stare!

Flexibilitate

Usi reversibile

Frigiderele Arctic iti ofera posibilitatea de a monta usile in functie de nevoile tale si spatiul de care dispui. Usile se pot deschide atat in stanga, cat si in dreapta aparatului tau frigorific.

Documente Utile

Fisa de produs

600.41 KB, PDF

Descarca
Manual de utilizare

3.51 MB, PDF

Descarca
Brosura

510.81 KB, PDF

Descarca
Descarca toate documentele

Imagini produs + documente, ZIP

Specificatii

Congelator vertical ATC4970+
Clasa energetica: A+
Capacitate congelare (kg/24h): 3.5
Volum congelator (l): 65
Autonomie(h): 15
Volum brut (litri): 71
Compartimente de congelare: 3
Usi reversibile: Da
Accesorii: Tavita pentru cuburi de gheata
Culoare: Alb
Dimensiuni (HxIxA): 83,9x 49,4 x 49,4

Aceasta pagina constituie o prezentare generala a produselor distribuite in Romania de catre Arctic S.A.. Descrierile produselor si beneficiile aferente sunt mentionate cu titlu general si pot corespunde unei intregi clase de produse.
Echipa Arctic S.A. face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Pentru a evita orice inadvertente care ar putea sa apara cu privire la descrierea exacta a caracteristicilor si a beneficiilor aferente fiecarui produs, va rugam sa consultati Regulamentele de Campanie sau sa consultati magazinele partenere ale Arctic S.A.

Scrie un review

  • Rating-ul Dvs.

Arctic isi rezerva dreptul de a indeparta orice recenzie, precum si fisierul atasat care este considerat inadecvat in urma unei analize realizate in privinta respectarii recenziei cu Termenii si Conditiile website-ului. Evaluarea fiecarei recenzii se va realiza de catre Arctic, din proprie initiativa sau la solicitarea unui alt utilizator. Realizarea evaluarii fiecarei recenzii poate avea loc si din perspectiva subiectiva.

Top