Clasa_F F A G

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

Compara

Congelator vertical Arctic AC54210M30W

Inregistreaza 5 ani garantie keyboard_arrow_right
Avem solutia prin care sa te poti bucura tot anul de legume si fructe savuroase, indiferent de sezon. Congelatorul vertical AC54210M30W de la Arctic, cu usi reversibile si termostat ajustabil, aduce in bucataria ta toate conditiile de depozitare a alimentelor in parametri ideali. Compartimentele diferite si functia de congelare rapida iti permit sa stochezi ingredientele fara sa isi altereze gustul si aroma.
AC54210M30W
Arctic
NEW
Design modernDurabilEficientPractic

Dotari

Fast Freeze

Functia Fast Freeze activeaza compresorul la capacitate maxima astfel incat sa obtii temperaturi scazute in interiorul congelatorului in cel mai scurt timp.

Control

Termostat Ajustabil

Toate frigiderele si combinele frigorifice Arctic sunt dotate cu un termostat usor de folosit. Acesta are scopul de a regla rapid temperatura in functie de nevoi, tinand cont de temperatura ambientala. Poti schimba oricand temperatura pentru a pastra alimentele tale in cea mai buna stare!

Flexibilitate

Usi reversibile

Frigiderele Arctic iti ofera posibilitatea de a monta usile in functie de nevoile tale si spatiul de care dispui. Usile se pot deschide atat in stanga, cat si in dreapta aparatului tau frigorific.

Freeze XL Zone

Compartiment de mari dimensiuni al congelatorului pentru pastrarea alimentelor congelate.

Siguranta

Conditii extreme

Congelatoarele verticale Arctic sunt proiectate astfel incat sa reziste in conditii extreme, continuand sa functioneze eficient la temperaturi ambientale de pana la -15 grade Celsius.

Documente Utile

Fisa de produs

296.96 KB, PDF

Descarca
Manual de utilizare

3.55 MB, PDF

Descarca
Brosura

379.35 KB, PDF

Descarca
Descarca toate documentele

Imagini produs + documente, ZIP

Specificatii

Congelator vertical Arctic AC54210M30W
Clasa de eficienta energetica: F
Capacitate congelare (kg/24h): 7.7
Clasa zgomot: C
Nivel de zgomot (dBA): 37
Consumul anual de energie (kWh/an): 238
Clasa climatica: SN-T
Volum congelator (l): 168
Volum net total (l): 168
Consum energetic zilnic (kWh/zi): 0.58
Autonomie(h): 14
Compartimente de congelare: 6
Usi reversibile: Da
Culoare: Alb
Dimensiuni (HxIxA): 135,7 x 54 x 56 cm
Greutate (kg): 44.5

Aceasta pagina constituie o prezentare generala a produselor distribuite in Romania de catre Arctic S.A.. Descrierile produselor si beneficiile aferente sunt mentionate cu titlu general si pot corespunde unei intregi clase de produse.
Echipa Arctic S.A. face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Pentru a evita orice inadvertente care ar putea sa apara cu privire la descrierea exacta a caracteristicilor si a beneficiilor aferente fiecarui produs, va rugam sa consultati Regulamentele de Campanie sau sa consultati magazinele partenere ale Arctic S.A.

Scrie un review

  • Rating-ul Dvs.

Arctic isi rezerva dreptul de a indeparta orice recenzie, precum si fisierul atasat care este considerat inadecvat in urma unei analize realizate in privinta respectarii recenziei cu Termenii si Conditiile website-ului. Evaluarea fiecarei recenzii se va realiza de catre Arctic, din proprie initiativa sau la solicitarea unui alt utilizator. Realizarea evaluarii fiecarei recenzii poate avea loc si din perspectiva subiectiva.

Top