Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

Compara

Congelator vertical Arctic AC54210M+

Inregistreaza 5 ani garantie keyboard_arrow_right
Congelatorul vertical Arctic AC54210M+ dotat cu 6 compartimente, iti permite stocarea alimentelor de diverse tipuri si dimensiuni in conditii optime. Functia Fast Freezing activeaza compresorul si ventilatorul la capacitate maxima, astfel incat sa obtii temperaturi de pana la -27° C in interiorul congelatorului in cel mai scurt timp. In plus, pentru 2 compartimente exista posibilitatea activarii functiei de congelare Rapida.
AC54210M+
Arctic
NEW
Design modernEficientSigurPractic

Economie

Clasa energetica A+

Ofera un consum redus de energie electrica, comparativ cu produsele din clasa A. Te bucuri de functiile produsului tau, cu un consum optim de energie electrica!

Flexibilitate

Fast Freeze XL Zone

Compartiment de mari dimensiuni al congelatorului, ce ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida. Poate fi folosit pentru toate alimentele congelabile.

Usi reversibile

Frigiderele Arctic iti ofera posibilitatea de a monta usile in functie de nevoile tale si spatiul de care dispui. Usile se pot deschide atat in stanga, cat si in dreapta aparatului tau frigorific.

Documente Utile

Fisa de produs

190.48 KB, PDF

Descarca
Manual de utilizare

1.98 MB, PDF

Descarca
Brosura

626.11 KB, PDF

Descarca
Descarca toate documentele

Imagini produs + documente, ZIP

Specificatii

Congelator vertical Arctic AC54210M+
Clasa energetica: A+
Consum kwh/an: 230
Autonomie(h): 15
Capacitate congelare (kg/24h): 9
Volum brut (litri): 210
Volum net congelator (litri): 168
Usi reversibile: Da
Compartimente de congelare: 6
Culoare: Alb
Dimensiuni (HxIxA): 135.7x54x59 cm

Aceasta pagina constituie o prezentare generala a produselor distribuite in Romania de catre Arctic S.A.. Descrierile produselor si beneficiile aferente sunt mentionate cu titlu general si pot corespunde unei intregi clase de produse.
Echipa Arctic S.A. face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Pentru a evita orice inadvertente care ar putea sa apara cu privire la descrierea exacta a caracteristicilor si a beneficiilor aferente fiecarui produs, va rugam sa consultati Regulamentele de Campanie sau sa consultati magazinele partenere ale Arctic S.A.

Scrie un review

  • Rating-ul Dvs.

Arctic isi rezerva dreptul de a indeparta orice recenzie, precum si fisierul atasat care este considerat inadecvat in urma unei analize realizate in privinta respectarii recenziei cu Termenii si Conditiile website-ului. Evaluarea fiecarei recenzii se va realiza de catre Arctic, din proprie initiativa sau la solicitarea unui alt utilizator. Realizarea evaluarii fiecarei recenzii poate avea loc si din perspectiva subiectiva.

Top