Clasa_F F A G

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

Compara

Congelator vertical Arctic AC135M31W

Inregistreaza 5 ani garantie keyboard_arrow_right
Intotdeauna e bine sa ai provizii in bucatarie, ca sa ai libertate de improvizatie cand te viziteaza inspiratia. Congelatorul vertical AC135M31W de la Arctic iti ofera spatiul de stocare suplimentar pentru ingredientele si alimentele tale. Indiferent de anotimp sau clima, termostatul ajustabil al congelatorului permite reglarea temperaturii din interiorul acestuia la nivelul dorit.
AC135M31W
Arctic
NEW
Design modernEficientSigurPractic

Dotari

Fast Freeze

Functia Fast Freeze activeaza compresorul la capacitate maxima astfel incat sa obtii temperaturi scazute in interiorul congelatorului in cel mai scurt timp.

Control

Termostat Ajustabil

Toate frigiderele si combinele frigorifice Arctic sunt dotate cu un termostat usor de folosit. Acesta are scopul de a regla rapid temperatura in functie de nevoi, tinand cont de temperatura ambientala. Poti schimba oricand temperatura pentru a pastra alimentele tale in cea mai buna stare!

Panou de control cu LED

Permite setarea rapida a temperaturii in compartimente si a functiilor dorite, datorita comenzilor usor de folosit. E simplu sa alegi optiunea dorita!

Flexibilitate

Usi reversibile

Frigiderele Arctic iti ofera posibilitatea de a monta usile in functie de nevoile tale si spatiul de care dispui. Usile se pot deschide atat in stanga, cat si in dreapta aparatului tau frigorific.

Siguranta

Conditii extreme

Congelatoarele verticale Arctic sunt proiectate astfel incat sa reziste in conditii extreme, continuand sa functioneze eficient la temperaturi ambientale de pana la -15 grade Celsius.

Documente Utile

Fisa de produs

165.89 KB, PDF

Descarca
Manual de utilizare

3.15 MB, PDF

Descarca
Brosura

379.32 KB, PDF

Descarca
Descarca toate documentele

Imagini produs + documente, ZIP

Specificatii

Congelator vertical Arctic AC135M31W
Clasa de eficienta energetica: F
Capacitate congelare (kg/24h): 5.4
Clasa zgomot: C
Nivel de zgomot (dBA): 37
Consumul anual de energie (kWh/an): 218
Clasa climatica: SN-T
Volum congelator (l): 117
Volum net total (l): 117
Consum energetic zilnic (kWh/zi): 0.53
Autonomie(h): 14
Compartimente de congelare: 4
Usi reversibile: Da
Accesorii: Tavita pentru cuburi de gheata
Culoare: Alb
Dimensiuni (HxIxA): 102 x 54 x 59,3 cm
Greutate (kg): 36

Aceasta pagina constituie o prezentare generala a produselor distribuite in Romania de catre Arctic S.A.. Descrierile produselor si beneficiile aferente sunt mentionate cu titlu general si pot corespunde unei intregi clase de produse.
Echipa Arctic S.A. face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Pentru a evita orice inadvertente care ar putea sa apara cu privire la descrierea exacta a caracteristicilor si a beneficiilor aferente fiecarui produs, va rugam sa consultati Regulamentele de Campanie sau sa consultati magazinele partenere ale Arctic S.A.

Scrie un review

  • Rating-ul Dvs.

Arctic isi rezerva dreptul de a indeparta orice recenzie, precum si fisierul atasat care este considerat inadecvat in urma unei analize realizate in privinta respectarii recenziei cu Termenii si Conditiile website-ului. Evaluarea fiecarei recenzii se va realiza de catre Arctic, din proprie initiativa sau la solicitarea unui alt utilizator. Realizarea evaluarii fiecarei recenzii poate avea loc si din perspectiva subiectiva.

Top