TOATE COLECTIILE
Inspiratie pentru bucatarii de senzatie

Colectia Manhattan Grey

Cu un aspect placut si primitor, transformi bucataria intr-un loc perfect pentru a petrece timp de calitate alaturi de cei dragi.

ARSGW64120SMG

Plita

Cand ai in bucatarie electrocasnicele potrivite, fiecare masa devine un rasfat.

Plita ARSGW64120SMG transforma preparatele tale in adevarate festinuri. Porneste arzatoarele si lasa-te inspirat de fiecare functie pe care o ai la dispozitie.

AROIE24300RMGC

Cuptor

La cinele in familie, iti permiti sa te concentrezi pe ce conteaza: timpul cu ei.

Cuptorul AROIE24300RMGC face loc in viata ta si pentru relaxare. Gratie performantelor superioare, patiseria iti iese ca de catalog, iar fripturile mai ceva ca la restaurant.

AHT6121X

Hota

Nicicand nu a fost mai usor sa te simti acasa la tine ca intr-un restaurant select.

Hota AHT6121X te lasa sa te bucuri de gustul mancarii fara sa ai de-a face cu mirosurile din timpul prepararii. Poti transforma usor cina de acasa intr-un real rasfat.

DBI542

Masina de spalat vase

Dupa masa, ai un moment de relaxare si rasfat in doi.

Masina de spalat vase DBI542 va fi in fiecare zi raspunsul la intrebarea: cine spala farfuriile? Gandeste-te numai in cate moduri te poti bucura de timpul astfel castigat.

Poti achizitiona relaxat electrocasnice Arctic si poti beneficia de 5 ani* garantie. Inscrie-te pe extragarantie.arctic.ro in termen de 30 zile de la achizitie sau apeleaza Call Center *9010.

Cumpara orice produs Arctic si testeaza-l timp de 45 de zile! Daca te razgandesti, primesti banii inapoi.

Afla mai multe pe arctic.ro/45zile

Beneficiezi de singura retea de service nationala, cu o echipa dedicata, chiar si dupa expirarea garantiei.

Campanii valabile in perioada 1 februarie 2021 – 31 ianuarie 2022. Categoriile si codurile produselor participante sunt mentionate in cadrul regulamentului campaniei, disponibil pe extragarantie.arctic.ro/regulament.

Descopera produsele