TOATE COLECTIILE
Completeaza eleganta bucatariei tale

Colectia Inox Line

Culorile reci combinate cu unele note calde si elemente de inox vor face din bucataria ta un loc incantator cu design modern, asa cum iti doresti.

ARGW64123SX

Plita

Poti fi chiar tu maestrul care manuieste cu precizie tigaia, dintr-o simpla miscare din incheietura.

Cu plita ARGW64123SX castigi acces intr-un univers intreg de gusturi si arome. Actionezi butoanele si te lasi vrajit de o mie si una de posibilitati.

AROIE21300RXP

Cuptor

Discret datorita potrivirii perfecte in linia mobilierului, iti ofera functii care pun in valoare toate retetele tale.

Cuptorul AROIE21300RXP, cu dotarile lui performante, ii va face pe musafiri sa te intrebe ce ingrediente aparte folosesti in mancare. Orice preparat pare deosebit cand ii scoti la lumina potentialul de gust si aroma.

AHT6121X

Hota

Nicicand nu a fost mai usor sa te simti acasa la tine ca intr-un restaurant select.

Hota AHT6121X te lasa sa te bucuri de gustul mancarii fara sa ai de-a face cu mirosurile din timpul prepararii. Poti transforma usor cina de acasa intr-un real rasfat.

DBI542

Masina de spalat vase

Dupa masa, ai un moment de relaxare si rasfat in doi.

Masina de spalat vase DBI542 va fi in fiecare zi raspunsul la intrebarea: cine spala farfuriile? Gandeste-te numai in cate moduri te poti bucura de timpul astfel castigat.

Poti achizitiona relaxat electrocasnice Arctic si poti beneficia de 5 ani* garantie. Inscrie-te pe extragarantie.arctic.ro in termen de 30 zile de la achizitie sau apeleaza Call Center *9010.

Cumpara orice produs Arctic si testeaza-l timp de 45 de zile! Daca te razgandesti, primesti banii inapoi.

Afla mai multe pe arctic.ro/45zile

Beneficiezi de singura retea de service nationala, cu o echipa dedicata, chiar si dupa expirarea garantiei.

Campanii valabile in perioada 1 februarie 2021 – 31 ianuarie 2022. Categoriile si codurile produselor participante sunt mentionate in cadrul regulamentului campaniei, disponibil pe extragarantie.arctic.ro/regulament.

Descopera produsele