TOATE COLECTIILE
Designul modern intalneste tehnologia

Colectia Black Line

Definita de minimalism, colectia este pentru cei ca tine, care aleg simplitatea, dar sunt atenti si la detaliile care conteaza.

ARSI6440MTB

Plita

Alege o plita practica, dar si spectaculoasa, datorita sticlei negre securizate din care este confectionata.

Plita ARSI6440MTB aduce un plus de rafinament in bucataria ta, fara sa faca rabat de la tehnologie. Ai la indemana dotari care pun confortul si siguranta ta pe primul loc.

AROIS24300RBD

Cuptor

Daca te orientezi pe termen lung cand iti amenajezi bucataria poti alege o culoare fara varsta: negru.

Cuptorul AROIS24300RBD raspunde pasiunilor tale pentru design si tehologie. Iti mai ramane doar sa hotarasti cu ce reteta il inaugurezi.

AHI6332B

Hota

Ridica dotarile bucatariei tale la rang de arta.

Hota AHI6332B intruneste toate criteriile pe care le cauti pentru electrocasnicele tale. Pe cat de frumoasa, pe atat de performanta, iti va asigura o atmosfera si un ambient placut in bucatarie.

DBI542

Masina de spalat vase

Dupa masa, ai un moment de relaxare si rasfat in doi.

Masina de spalat vase DBI542 va fi in fiecare zi raspunsul la intrebarea: cine spala farfuriile? Gandeste-te numai in cate moduri te poti bucura de timpul astfel castigat.

Poti achizitiona relaxat electrocasnice Arctic si poti beneficia de 5 ani* garantie. Inscrie-te pe extragarantie.arctic.ro in termen de 30 zile de la achizitie sau apeleaza Call Center *9010.

Cumpara orice produs Arctic si testeaza-l timp de 45 de zile! Daca te razgandesti, primesti banii inapoi.

Afla mai multe pe arctic.ro/45zile

Beneficiezi de singura retea de service nationala, cu o echipa dedicata, chiar si dupa expirarea garantiei.

Campanii valabile in perioada 1 februarie 2021 – 31 ianuarie 2022. Categoriile si codurile produselor participante sunt mentionate in cadrul regulamentului campaniei, disponibil pe extragarantie.arctic.ro/regulament.

Descopera produsele