Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

Compara

Cafetiera CMAR1KB

Cafetiera CMAR1KB de la Arctic este ideala pentru vizitele neasteptate ale prietenilor tai! Capacitatea generoasa de 12 cesti va satisface toata familia, iar filtrul detasabil si sistemul anti-picurare iti vor usura diminetile.
https://www.arctic.ro/cafetiera-cmar1kb.html
Arctic
NEW

Dotari

Oprire automata

Atunci cand cafeaua va fi gata, aparatul se va opri automat. Ramane doar sa te bucuri de cafeaua fierbinte alaturi de cei dragi.

Flexibilitate

Capacitate 12 cesti

Prepararea cafelei pentru toti invitatii poate fi o reala provocare, insa datorita capacitatii cafetierei cafeaua va fi intotdeauna de ajuns.

Filtru detasabil

Filtrului cafetierei este detasabil, iar curatarea acestuia se poate face extrem de usor, chiar si in masina de spalat vase.

Documente Utile

Fisa de produs

304.63 KB, PDF

Descarca
Manual de utilizare

166.93 KB, PDF

Descarca
Descarca toate documentele

Imagini produs + documente, ZIP

Specificatii

Cafetiera CMAR1KB
Putere: 900 W
Vas din sticla: Da
Culoare: Negru
Lingura masura: Da
Greutate (kg): 1.72

Aceasta pagina constituie o prezentare generala a produselor distribuite in Romania de catre Arctic S.A.. Descrierile produselor si beneficiile aferente sunt mentionate cu titlu general si pot corespunde unei intregi clase de produse.
Echipa Arctic S.A. face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Pentru a evita orice inadvertente care ar putea sa apara cu privire la descrierea exacta a caracteristicilor si a beneficiilor aferente fiecarui produs, va rugam sa consultati Regulamentele de Campanie sau sa consultati magazinele partenere ale Arctic S.A.

Scrie un review

  • Rating-ul Dvs.

Arctic isi rezerva dreptul de a indeparta orice recenzie, precum si fisierul atasat care este considerat inadecvat in urma unei analize realizate in privinta respectarii recenziei cu Termenii si Conditiile website-ului. Evaluarea fiecarei recenzii se va realiza de catre Arctic, din proprie initiativa sau la solicitarea unui alt utilizator. Realizarea evaluarii fiecarei recenzii poate avea loc si din perspectiva subiectiva.

Top