Program:


Luni - Vineri: 08:30 - 20:00
Sambata: 08:30 - 17:00

Tarif standard in retelele nationale

 

Impreuna cu Discovery Romania dezvaluim tehnologia de ultima generatie din fabrica viitorului de la Ulmi

Autor: Arctic

Data publicarii: March 12, 2020

Data modificarii: March 16, 2020

Iti poti imagina cum arata o fabrica care are o suprafata echivalenta cu 65 de terenuri de fotbal? Dar daca ai afla ca in interiorul ei se fabrica masini de spalat rufe cu cele mai performante tehnologii?

Fabrica viitorului de la Ulmi este singura fabrica Industry 4.0 din Romania si una dintre cele mai moderne facilitati de productie din Europa, in care se gasesc cele mai noi tehnologii de inteligenta artificiala, machine learning si tehnologii robotizate. Prin integrarea aplicatiilor de tip IIoT (Industrial Internet of Things), inclusiv a echipamentelor inteligente, a dispozitivelor interconectate si a tehnologiilor de robotica cooperativa aceasta ajunge la o capacitate de productie de 2,2 milioane de masini de spalat pe an.

fabrica Ulmi

Vrem sa te familiarizam cu pasii procesului de productie a masinilor de spalat, de la crearea pieselor principale, la asamblare si crearea produsului finit, pana la sortare si ambalare. Astfel, vedem cum, in zorii erei IoT, angajatii lucreaza cot la cot cu echipamente inteligente, dispozitive interconectate si roboti pentru a produce viitoarele produse care ne usureaza viata.

“Provocarea industriei noastre este adaptarea la noile asteptari ale consumatorilor, pe care nu ii mai intereseaza doar produsul finit, ci si inovatia din spatele acestuia sau cat de sustenabil este. Am identificat aceasta curiozitate si nevoie din piata si am ales sa o adresam printr-un video documentar realizat impreuna cu Discovery Romania, partenerul nostru in acest demers. Este impresionant de urmarit un intreg proces de productie din singura fabrica Industry 4.0 din Romania, care, practic, isi deschide portile, devenind astfel accesibila publicului larg”, a declarat Gabriel Eremia, Marketing Director Arctic.

 

masina de spalat_Ulmi

Fabrica de la Ulmi detine un numar impresionant de acreditari ca fabrica verde, fiind si singura din Romania care detine LEED Platinum, cel mai inalt nivel al acestei certificari verzi care poate fi obtinut de orice fabrica. Certificarile obtinute pentru calitatea produselor, pentru eficienta energetica in productie, prestigiosul premiu „Lighthouse Network Factory”, oferit de Forumul Economic Mondial fabricii de la Ulmi sunt rezultatele preocuparii permanente ale companiei pentru dezvoltarea produselor si tehnologiilor care promoveaza sustenabilitatea si utilizarea eficienta a resurselor.

Fabrica de la Ulmi a fost construita in numai 17 luni, pe o suprafata de peste 700.000 mp si implementeaza cele mai recente inovatii tehnologice si procese de automatizare.

Descopera detalii si despre cum se fabrica frigiderele!