Tehnologia de acasa pe intelesul tuturor: masinile de spalat vase

Publicat la data de: 02/05/2019, 14:11

Autor: Arctic

Tehnologia de acasa pe intelesul tuturor: masinile de spalat vase
Tehnologia de acasa pe intelesul tuturor: masinile de spalat vase
https://www.arctic.ro/blog/wp-content/uploads/2019/02/neonbrand-263851-unsplash.jpg
February 6, 2019
Arctic

Esti la curent cu adevaratul potential al masinii tale de spalat vase? Dar cu tehnologiile si functiile cu care aceasta este dotata? Te incurajam sa le explorezi prin acest articol, care te poate ajuta sa iti simplifici treburile casnice, sa iti eficientizezi costurile si sa economisesti timp pretios. Masinile de spalat vase sunt dotate cu […]

Esti la curent cu adevaratul potential al masinii tale de spalat vase? Dar cu tehnologiile si functiile cu care aceasta este dotata? Te incurajam sa le explorezi prin acest articol, care te poate ajuta sa iti simplifici treburile casnice, sa iti eficientizezi costurile si sa economisesti timp pretios.

Masinile de spalat vase sunt dotate cu o serie de programe si tehnologii noi, practice si ofertante. O chiuveta plina cu vase pe care le spalai inainte atat la masina, cat si de mana, din cauza capacitatii reduse, le poti curata, igieniza si usca intr-un timp mult mai scurt, intr-o singura incarcare.

In plus, exista functii care iti ofera flexibilitate si eficientizarea timpului, a costurilor si a energiei depuse. Iar motoarele masinilor de spalat vase sunt din ce in ce mai silentioase si mai rapide.

Citeste mai departe pentru a descoperi cele mai inovatoare tehnologii si programe ale masinilor de spalat vase, cat si avantajele pe care ti le aduce achizitionarea unui astfel de ajutor de nadejde.

Clasa energetica. Facturi reduse la curent.

Eticheta energetica a fost introdusa de Uniunea Europeana si este asociata in mod direct cu doua aspecte: consumul redus de energie electrica si protectia mediului inconjurator. Un aparat din clasa A++ ne ajuta sa facem economii substantiale de energie electrica, mai exact jumatate fata de un aparat din clasa B.

Este important sa fim atenti la consumul de electricitate si sa nu consumam inutil, atat pentru a beneficia de facturi reduse la curent, cat si pentru a fi mai responsabili cu amprenta noastra energetica si impactul pe care il avem asupra mediului.

Daca incarci masina de spalat vase de cateva ori pe zi, clasa energetica este un factor de care trebuie sa tii cont atunci cand iti alegi modelul. Insa, daca alegi masinile de spalat cu clasa energetica A++ sau A+, in mod sigur, vei plati mai putin la factura de curent.

Capacitate de incarcare. Mai mult spatiu, mai putine vase murdare.

Daca gatitul nu este doar un hobby ocazional, ci o activitate zilnica, capacitatea de incarcare este un aspect important de luat in considerare atunci cand alegem modelul masinii de spalat vase.

O capacitate de incarcare potrivita volumului preconizat, ne ajuta sa avem o vesela curata, igienizata si uscata, in mod optim si in timp util pentru a prepara o alta masa sau pentru a mentine bucataria impecabila.

O masina de spalat vase trebuie sa fie si incapatoare, dar capacitatea de incarcare vine insa cu mai mult consum energetic. Intotdeauna trebuie sa alegem ce este mai bun pentru noi si familia noastra. De aceea tinem cont de mai multe variabile atunci cand o alegem pe cea perfecta pentru noi.

Modelul Bl45A ++  are o capacitate de 10 seturi, face parte din clasa energetica A++,  are Motor Silent Inverter, programe ca: Aqua Protect, Rapid+ si este dotata si cu un cos de tacamuri. Facand parte dintr-o clasa energetica superioara ne ajuta sa economisim mai multa energie.

Modelul DBl64A+ este ideal pentru o familie numeroasa, pentru ca are o incarcare mai mare, de 14 seturi, clasa energetica A+, programe ca: Aqua Protect, Rapid+, Motor Silent Inverter si un cos de tacamuri. Insa, aceasta masina de spalat are o capacitate de incarcare mai mare si ne ajuta sa economisim mai mult timp. Ambele sunt incorporabile. 

Motor Silent Inverter. Economie si nivel scazut de zgomot.  

Fie ca vorbim de o masina de spalat vase, sau de o masina de spalat rufe, motorul este cea mai importanta componenta. Acesta pune totul in miscare si dicteaza eficienta cu care vasele tale vor fi spalate, igienizate si uscate, in maximum 60 de minute. Tot motorul este cel pe care il auzi atunci cand te relaxezi, uitandu-te la televizor sau citind o carte, deci este important sa fie cat mai silentios. Si tot el dicteaza consumul de apa si electricitate.

Motorul Silent Inverter  asigura un nivel de performanta, care se poate clasa in randul standardelor premium. Pe langa zgomotul redus, acesta are o serie de alte caracteristici:

  • Eficienta energetica. Ofera aceleasi rezultate de spalare, cu un consum energetic mai mic.
  • Consum optim de apa. Masina de spalat vase adapteaza cantitatea de apa in functie de incarcatura, cu ajutorul unor senzori inteligenti.
  • Nivel redus de zgomot. Dupa agitatia de care ai parte in timpul zilei, tehnologia Silent Inverter, iti asigura o masina de spalat vase silentioasa, care iti permite sa te relaxezi in liniste.

Functia Rapid+. Vase curate in timp scurt.

Daca avem un eveniment cu multi invitati, atunci ne dorim ca vasele noastre sa fie curate in timp scurt pentru a putea servi preparatele pe vesela impecabila. O alta functionalitate importanta a unei masini de spalat vase este rapiditatea cu care spala, curata si igienizeaza vesela.

Programul Rapid+, al modelului Bl45A ++ , spala vasele la o temperatura mai ridicata decat celelalte programe, iar tot setul de vase este perfect curat in doar 58 de minute. In timp ce modelul DBl64A+ vine cu functia Express 30, iar vasele sunt spalate, igienizate si uscate in doar 30 de minute, datorita sistemului de uscare cu aer cald.

Indicator Led Status

In cazul in care nu vrei sa stai cu ochii pe masina de spalat ca sa vezi exact cand sunt gata vasele, exista indicatorul Led Status. Acesta indica finalul programului selectat, astfel stii exact cand trebuie sa scoti vasele din masina de spalat.

Tehnologiile moderne ale masinilor de spalat vase nu doar ca dau rezultate foarte bune, dar iti ofera si foarte multa flexibilitate. Poti alege tehnologia si programul potrivit pentru tine si stilul tau de viata, astfel incat sa te poti bucura de vase curate fara efort. Bucura-te de momentele petrecute cu familia ta si gateste fara grija vaselor!