Sustinem Spitalul din Gaesti in procurarea de oxigen ❤️

Publicat la data de: 11/05/2021, 09:43

Autor: Arctic

Sustinem Spitalul din Gaesti in procurarea de oxigen ❤️
Sustinem Spitalul din Gaesti in procurarea de oxigen ❤️
https://www.arctic.ro/blog/wp-content/uploads/2021/11/shutterstock_1695703903.jpg
November 5, 2021
Arctic

Cand comunitatile din care facem parte au nevoie de ajutor, le suntem alaturi. O facem din responsabilitate si drag, precum si dintr-o datorie mai inalta pe care simtim ca o avem. Asa cum a fost inca o data cazul cand reprezentantii Spitalului Orasenesc Gaesti au cerut sprijin. Ajutorul nostru vine sub forma de fonduri, de […]

Cand comunitatile din care facem parte au nevoie de ajutor, le suntem alaturi. O facem din responsabilitate si drag, precum si dintr-o datorie mai inalta pe care simtim ca o avem. Asa cum a fost inca o data cazul cand reprezentantii Spitalului Orasenesc Gaesti au cerut sprijin. Ajutorul nostru vine sub forma de fonduri, de care unitatea are nevoie pentru a-si putea asigura aprovizionarea cu oxigen in urmatoarea perioada. Inimile noastre bat la unison cu cele ale personalului medical, pe care vom continua sa il sustinem cu recunostinta pentru toata munca facuta.

Ducand mai departe angajamentul nostru de a sprijini comunitatile din care facem parte si avand in vedere situatia grava din acest moment, Arctic a lansat un apel la implicare printre partenerii sai de afaceri cu scopul de a veni in ajutorul spitalului din Gaesti. Le multumesc furnizorilor nostri Curent Metal SRL, Nicprem Impex SRL, Kablutronik SRL, ALC Inject Polistiren S.A. si Roel SRL pentru raspunsul prompt si sustinerea oferita. Cred ca nu putem duce aceasta lupta decat impreuna, de aceea Arctic este si va continua sa fie alaturi de romani nu doar prin intermediul electrocasnicelor pe care le produce, ci si in momente dificile ca acesta, cand fiecare gest poate face diferenta.
Murat-Buyukerk-Arctic
Murat Büyükerk
CEO Arctic

Ne bucuram ca am putut mobiliza si inspira si alte companii – parteneri sau afaceri din zona – sa se implice si sa ajute sistemul medical. Le multumim partenerilor care au raspuns deja acestui apel: Companiile Curent Metal SRL, Nicprem Impex SRL, Kablutronik SRL, ALC Inject Polistiren S.A si Roel SRL. Impreuna, am reusit sa acoperim necesarul de oxigen al Spitalului din Gaesti pentru urmatoarele doua luni.

Initiativa face parte dintr-o campanie ampla derulata la nivel national - Arctic pentru sanatate - initiata in martie 2020. Pana acum, am avut sansa sa punem la dispozitie spitalelor aproximativ 1.400 de produse electrocasnice in valoare de peste 1,5 milioane de lei, cu scopul de a sustine efortul echipelor medicale in lupta impotriva crizei generate de COVID-19. Cea mai recenta sponsorizare, facuta in luna august catre Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii „Grigore Alexandrescu”, ne face recunoscatori ca putem contribui in acest fel, acolo unde e mai mare nevoie.

Sursa foto principala: Shutterstock