Separat sau impreuna? Argumente pro pentru masina de spalat cu uscator

Publicat la data de: 02/17/2021, 09:04

Autor: Arctic

Separat sau impreuna? Argumente pro pentru masina de spalat cu uscator
Separat sau impreuna? Argumente pro pentru masina de spalat cu uscator
https://www.arctic.ro/blog/wp-content/uploads/2021/02/Capacitate_de_incarcare_8.jpg
March 30, 2021
Arctic

Combinatia dintre masina de spalat si uscator intr-un singur aparat electrocasnic pare maximul de eficienta si confort cand vine vorba de spalarea rufelor. Hainele intra murdare si ies curatate, ba chiar mai mult, gata uscate. Nu mai e nevoie sa asteptam zile in sir, cu suportul de rufe intins, dupa tricoul sau pantalonii favoriti. In […]

Combinatia dintre masina de spalat si uscator intr-un singur aparat electrocasnic pare maximul de eficienta si confort cand vine vorba de spalarea rufelor. Hainele intra murdare si ies curatate, ba chiar mai mult, gata uscate. Nu mai e nevoie sa asteptam zile in sir, cu suportul de rufe intins, dupa tricoul sau pantalonii favoriti. In plus, reducem la jumatate spatiul ocupat de electrocasnice dedicate ingrijirii hainelor noastre, atunci cand optam pentru un aparat 2-in-1. Suna prea bine pentru a fi adevarat?

👇 Iata mai jos cat de bine isi face treaba o masina de spalat rufe cu uscator. 👇

Cum se comporta masina de spalat rufe cu uscator la nivel de performanta

➕ Performanta de spalare este pe masura unei masini de spalat de sine statatoare, mai ales daca ne uitam comparativ la o masina de spalat cu incarcare frontala. Eficienta sporita, alaturi de celelalte avantaje ale unei masini cu incarcare frontala, se pastreaza si in cazul masinii de spalat rufe cu uscator.

➕ Functiile de spalare si uscare merg independent. Hainele pe care preferam sa le spalam manual, fie ca este vorba de piese delicate, sau imbracaminte pentru bebelusi, pot fi uscate la masina de spalat rufe cu uscator. Totodata, nici programele de spalare nu impun uscarea automata: la fel de bine putem scoate hainele si sa le lasam sa se usuce natural, pe sarma sau pe suportul de rufe.

Ce implica instalarea si montajul masinii de spalat rufe cu uscator

➕ Spatiul economisit este considerabil. O masina de spalat rufe cu uscator ocupa doar jumatate din spatiul necesar pentru instalarea separata a celor doua aparate.

➕ Se racordează la o singură sursă de alimentare! Desi pare contraintuiriv, majoritatea masinilor de spalat cu uscator folosesc apa si pentru uscare, atunci cand functioneaza pe baza unui condensator. Dupa ce transforma apa din haine in abur, il colecteaza intr-un recipient special. Apoi, pentru a-l evacua, il transforma inapoi in apa prin racire cu apa rece provenita de la reteaua de alimentare. Un singur electrocasnic inseamna deci o singura priza folosita, precum si sursa de apa si evacuare unice.

Zero costuri aditionale

➕ Costurile de achizitie si de functionare sunt la fel de scazute ca in cazul folosirii unei masini de spalat si a unui uscator separat. Un aparat mixt consuma cam cat ar face-o si doua aparte.

➕ Functioneaza cu orice tip de detergent: capsule, lichid, praf. Putem continua sa folosim detergentul favorit, indiferent ce fel este.

👉 Arctic vine in ajutorul tau cu o gama de masini de spalat rufe cu uscator, usor de folosit si eficiente energetic. Alege electrocasnice care sa te scuteasca de cheltuieli mari pe termen lung!

Punand in balanta toate informatiile, vom putea lua o decizie informata cand alegem un aparat 2-in-1 sau o masina de spalat traditionala si uscatorul separat. Pana la urma, ambele variante vin cu argumente pro si nu exista o singura solutie universala, potrivita pentru toate gospodariile. Cel mai bine ramane sa hotaram in functie de propriile nevoi si prioritati.

Sursa foto: Shutterstock