#PoartaMasca: indemnul Arctic la responsabilitate

Publicat la data de: 11/17/2020, 15:15

Autor: Arctic

#PoartaMasca: indemnul Arctic la responsabilitate
#PoartaMasca: indemnul Arctic la responsabilitate
https://www.arctic.ro/blog/wp-content/uploads/2020/11/banner-Poarta-Masca-blog.jpg
November 17, 2020
Arctic

Uneori, alegerile noastre nu sunt despre noi. Sau nu sunt numai despre noi. Iar acum e valabil mai mult ca niciodata. Prezentul arata altfel decat ni-l imaginam. Totusi, alegem in fiecare zi sa vedem oportunitatile care ne asteapta. Alegem sa ne concentram pe viitor. Cand nu stim ce sa facem, improvizam. Alaturi de oamenii din […]

Uneori, alegerile noastre nu sunt despre noi. Sau nu sunt numai despre noi. Iar acum e valabil mai mult ca niciodata.

Prezentul arata altfel decat ni-l imaginam. Totusi, alegem in fiecare zi sa vedem oportunitatile care ne asteapta. Alegem sa ne concentram pe viitor. Cand nu stim ce sa facem, improvizam. Alaturi de oamenii din jur, gasim solutii. Radem impreuna si gasim puterea sa trecem peste momentele cand suntem descurajati. Ne dam forta si incredere unii altora.

Luam zilele pe rand. Ne concentram sa facem sa fie bine azi. Nu e usor, dar reusim sa ducem zilele la bun sfarsit. Cand punem capul pe perna, ne gandim cu recunostinta la cei dragi. Este bine sa stim ca ne avem unii pe altii.

Cei mai dragi oameni din vietile noastre sunt cei care ne aduc optimismul si linistea de care avem nevoie sa mergem mai departe. Ei au nevoie sa fim responsabili. Sa purtam masca oricand iesim din casa, sa respectam distantarea sociala.

O facem pentru noi si pentru ei. Ca atunci cand ajungem inapoi acasa si ii luam in brate, sa fim in siguranta. Ca sa ne putem lua in brate in continuare si sa ne bucuram de momentele valoroase petrecute impreuna, de care am ajuns sa depindem mai mult ca oricand.

Poarta masca pentru tine. Poart-o pentru familia si prietenii tai.

Fiecare dintre noi avem aceasta sansa, de a face un pic mai bine intr-un moment delicat de incertitudine. Este o responsabilitate, dar si un dar. Avem ocazia sa schimbam in bine viitorul. Si stim ca depinde si de noi ca acesta sa fie asa cum il vrem: sigur, bland, generos.