Am initiat miscarea de solidaritate Respect pentru linia intai

Publicat la data de: 04/17/2020, 04:41

Autor: Arctic

Am initiat miscarea de solidaritate Respect pentru linia intai
Am initiat miscarea de solidaritate Respect pentru linia intai
https://www.arctic.ro/blog/wp-content/uploads/2020/04/Banner_linia_intai_articol.jpg
April 17, 2020
Arctic

Cu ocazia sarbatorilor de Paste, lansam o miscare de solidaritate intitulata „Respect pentru linia intai!”, cu scopul de a arata recunostinta si apreciere pentru acei profesionisti din prima linie. Mesajul „Respect pentru linia intai!” este adus in atentia publica in fabricile noastre, in reteaua de service-uri, in social media prin hashtag-ul #respectliniaintai si media outdoor. […]

respect pentru linia 1

Cu ocazia sarbatorilor de Paste, lansam o miscare de solidaritate intitulata „Respect pentru linia intai!”, cu scopul de a arata recunostinta si apreciere pentru acei profesionisti din prima linie.

Mesajul „Respect pentru linia intai!” este adus in atentia publica in fabricile noastre, in reteaua de service-uri, in social media prin hashtag-ul #respectliniaintai si media outdoor.

Aceasta miscare sociala vine in continuarea implicarii noastre in lupta impotriva crizei generate de situatia actuala. In baza colaborarii cu Crucea Rosie Romana si cu Federatia Solidaritatea Sanitara din Romania, ne-am implicat activ si am donat peste 1.200 de electrocasnice, contribuind la dotarea a peste 90 de spitale si servicii de ambulanta cu produse necesare personalului medical si pacientilor.

„In primul rand, in aceasta perioada care ne pune la incercare pe toti, dorim sa multumim profesionistilor din linia intai - personalului medical, ofiterilor de politie si tuturor celor care se expun zi de zi, pentru dedicarea, implicarea si angajamentul lor in lupta impotriva acestei crizei. In acelasi timp, dorim sa ne aratam respectul fata de angajatii nostri din fabrici, care sunt, de asemenea, in prima linie si contribuie la mentinerea economiei”, afirma Murat Büyükerk, General Manager Arctic.

Am inspirat si alte companii sa se alature campaniei #respectliniaintai si sa amplifice mesajul in semn de apreciere, in mediul digital si in social media: UniCredit, EY Romania, Olympus Foods, Zitec, Marsh, CEC Bank, Free Now, IAA, Publicis, IAA Romania si Oxygen.

Suntem implicati activ in comunitatile in care ne desfasuram activitatea. Solidaritatea si responsabilitatea pentru siguranta angajatilor, a partenerilor, a clientilor si a tuturor membrilor comunitatii sunt una dintre prioritatile noastre. Urmarim si respectam recomandarile oficiale facute de autoritatile locale de sanatate din Romania si adaptam constant masurile necesare la politicile interne si planurile de actiuni cu ajutorul echipei de Crisis Management.