Indepartarea cutelor de pe haine – cum te ajuta tehnologia sa ai grija de garderoba ta

Publicat la data de: 06/15/2020, 05:44

Autor: Arctic

Indepartarea cutelor de pe haine – cum te ajuta tehnologia sa ai grija de garderoba ta
Indepartarea cutelor de pe haine – cum te ajuta tehnologia sa ai grija de garderoba ta
https://www.arctic.ro/blog/wp-content/uploads/2020/06/masina-de-spalat-cu-tehnologie-ExtraSteam_434098717.jpg
July 15, 2020
Arctic

Spalatul rufelor poate fi o provocare dificila, mai ales atunci cand trebuie sa faci des acest lucru si ti-ai dori, totodata, ca hainele sa-si pastreze aspectul placut cat mai mult timp. Tehnologiile masinilor de spalat iti vin, insa, in ajutor, pentru a proteja tesaturile, a le igieniza in profunzime si, totodata, a le spala delicat, […]

masina-de-spalat-cu-tehnologie-ExtraSteam

Spalatul rufelor poate fi o provocare dificila, mai ales atunci cand trebuie sa faci des acest lucru si ti-ai dori, totodata, ca hainele sa-si pastreze aspectul placut cat mai mult timp. Tehnologiile masinilor de spalat iti vin, insa, in ajutor, pentru a proteja tesaturile, a le igieniza in profunzime si, totodata, a le spala delicat, rezultand cat mai putine cute.

masini de spalat Arctic

Iata de ce, iti propunem in continuare sa afli sunt tehnologiile ExtraSteam si Aqua Surf, care sunt avantajele lor si cum alegi masina potrivita, pentru ca hainele tale sa fie cat mai netede dupa spalare.

Cum alegi masina de spalat potrivita, pentru a reduce cutele

 

cum-alegi-masina-de-spalat-potrivita-pentru-rufe-fara-cute

Orice tesatura este alcatuita din fibre care contin polimeri. Acestia sunt tinuti laolalta de legaturile de hidrogen, iar la temperaturi ridicate, ele se rup. In consecinta, fibrele isi modifica pozitia initiala si, in timpul uscarii, se formeaza noi legaturi de hidrogen. Astfel, hainele devin sifonate, iar pentru a le netezi, este nevoie sa expui din nou fibrele la caldura si sa le usuci in pozitia initiala. Acest lucru se intampla atunci cand calci rufele.

Materialele din care sunt realizate hainele sunt diverse, de la bumbac si matase, pana la denim. Fiecare dintre ele reactioneaza diferit la contactul cu apa si la expunerea la temperaturi ridicate. De aceea, este nevoie ca atunci cand folosesti masina de spalat, sa alegi programul potrivit, in functie de tesatura, atat pentru a o igieniza corect, cat si pentru a o proteja. Totodata, cand alegi un anume model de masina de spalat, este bine sa te orientezi catre cele care sunt dotate cu tehnologii de tipul ExtraSteam si Aqua Surf. Aceasta, pentru ca sifonarea hainelor este influentata de temperatura apei si de miscarile la care sunt supuse hainele in timpul spalarii.

Ce este tehnologia ExtraSteam si ce avantaje are

 

masina-de-spalat-cu-tehnologie-Aqua-Surf

Cele mai multe masini de spalat dotate cu tehnologie ExtraSteam folosesc apa si abur intr-o varietate de cicluri. Este esential faptul ca aburul creste temperatura din cuva masinii, permitand relaxarea fibrelor din tesaturi, absorbtia mai usoara a apei si eliminarea murdariei si a petelor. Detergentul se dizolva rapid si actioneaza mai bine la temperaturi ridicate, ceea ce duce la o igienizare eficienta.

Aburul poate fi folosit la inceput sau la final, in functie de programul pe care l-ai selectat. Daca optezi pentru utilizarea lui la inceputul spalarii, rufele murdare vor fi inmuiate mai intai, ceea ce va usura intreg procesul de igienizare. Daca alegi sa fie eliberat la sfarsit, atunci aburul va contribui la inlaturarea cutelor.

Iata mai jos, recomandarile noastre in ceea ce priveste masinile de spalat Arctic, cu tehnologie ExtraSteam:

Masina De Spalat Rufe APL71222XLAB (NOU 2020)

Tehnologia ExtraSteam ingrijeste delicat hainele, contribuind, totodata, la formarea a cat mai putine cute, iar programul Antialergic cu ExtraSteam este conceput pentru igienizarea imbracamintei pentru bebelusi sau persoane cu piele sensibila ori alergica. In plus, este vorba despre o masina dotata cu sistem electronic de control al balansului. Astfel, rufele sunt distribuite uniform in tambur, vibratiile sunt reduse, la fel ca si zgomotul din timpul stoarcerii. Practic, poti folosi masina de spalat Arctic in orice moment al zilei. 

Masina De Spalat Rufe APL71222XLAB (NOU 2020)

Masina De Spalat Rufe APL71222BDW3 (NOU 2020)

Daca vrei un model special proiectat pentru gecile, vestele si jachetele care contin puf, de exemplu, nu iti ramane altceva de facut decat sa verifici eticheta acestora ca sa te asiguri ca indica „spalarea la masina”. De curatarea si protejarea hainelor se ocupa tehnologia ExtraSteam. Totodata, prin sistemul electronic de reglare a consumului, aportul de apa este ajustat, in functie de cantitatea si de tipul rufelor.

Masina De Spalat Rufe APL71222BDW3 (NOU 2020)

Ce este tehnologia Aqua Surf si ce avantaje are

 

vantajele-tehnologiei-ExtraSteam-Aqua-Surf-masina-de-spalat-rufe

 

Pentru ca hainele tale sa arate cat mai ingrijit, fara sa depui eforturi mari, este ideal sa folosesti o masina de spalat care te scuteste de indepartarea cutelor, de exemplu. In acest sens, design-ul Aqua Surf creeaza conditiile optime.

Concret, hainele sunt curatate eficient, dar delicat, fara miscari care ar putea afecta tesatura. Un rol deosebit de important il joaca forma paletelor si conturul cuvei. Acestea permit o miscare fluida a rufelor in timpul spalarii.

Iata care sunt recomandarile noastre, in ceea ce priveste masinile de spalat dotate cu tehnologie Aqua Surf, pe care le poti alege din portofoliul nostru:

Masina De Spalat Rufe AB91222XLW5

Programul Drum Clean, de curatare a tuburilor si a cuvei, igienizeaza interiorul masinii, la o temperatura de 90 de grade. Acest lucru este foarte important pentru curatarea ulterioara a hainelor. In plus, poti opta pentru ciclurile de spalare rapida sau delicata a tesaturilor. Astfel, vei putea evita si formarea cutelor.

Masina De Spalat Rufe AB91222XLW5

Masina De Spalat Rufe AB81222XLW5

Hainele tale vor fi protejate, datorita tehnologiei Aqua Surf, cu o forma speciala a cuvei si a paletelor. Prin miscarea delicata din timpul spalarii, sifonarea este mai putin vizibila. Totodata, masina ta va functiona eficient si economic pentru mult timp, pentru ca rezistenta este acoperita de un strat de nichel care asigura protectia fata de rugina. Este vorba despre o durabilitate de 100 de ori mai mare decat in cazul rezistentelor standard si de o reducere cu 40% a depunerilor de calcar.

Masina De Spalat Rufe AB81222XLW5

45 de zile