Program:


Luni - Vineri: 08:30 - 20:00
Sambata: 08:30 - 17:00

Tarif standard in retelele nationale

 

Idei de cadouri de Paste pentru toata familia

Autor: Arctic

Data publicarii: April 6, 2021

Data modificarii: June 9, 2022

Indiferent de numarul zilelor libere dintr-un an, cu totii asteptam cu nerabdare venirea Pastelui, pentru a ne bucura de masa bogata si de cei dragi. Dupa ce toate felurile copiosului meniu au defilat prin platourile si farfuriile de pe masa, vine momentul mult asteptat al schimbului de cadouri.

Pana la toate acestea, insa, ramane sa rezolvi cate o dilema pentru fiecare dintre membrii familiei tale: care este cadoul cel mai potrivit? Sa gasesti un obiect personalizat, cu valoare simbolica, prin care sa comunici un mesaj aparte? Sa oferi un cadou practic, prin care sa rezolvi o nevoie imediata a cuiva apropiat? Sa alegi ca, in locul unui dar fizic, sa le oferi celor la care tii o experienta pe care sa si-o aminteasca pentru mult timp de-acum incolo? In randurile de mai jos, facem o trecere in revista a unor cadouri practice, care pot spune o poveste. Daca vorbim despre electrocasnice, felul in care acestea se vor integra in rutina celor dragi tie va spune multe despre cat de bine le cunosti nevoile si despre cat pret pui pe prioritatile lor.

Vezi 👉 AICI oferta noastra de MASINI DE SPALAT VASE

Care sunt cele mai potrivite cadouri pentru parinti

Este un truism sa spunem ca oamenii care ti-au oferit grija lor merita tot ce e mai bun din partea ta. Chiar si asa, este de preferat ca, la varsta a treia, sa aiba parte de lejeritatea pe care le-o confera tehnologia inovatoare. Dupa o viata in care ti-au oferit timpul si energia lor, parintii tai se pot bucura de zile linistite, in care electrocasnicele performante sa faca treaba ce altadata necesita un efort fizic deloc de neglijat. De ce nu le-ai da mamei si tatalui tau ocaiza ca, dupa masa, sa-si faca siesta, sa urmareasca filmul preferat sau sa se plimbe in parc? Pentru asta, poti alege o masina de spalat vase. Aceasta nu doar preia una dintre sarcinile cele mai neplacute ale casei, ci spala farfuriile, tacamurile si paharele mult mai bine decat ar putea sa o faca o persoana. Cu o capacitate de incarcare de pana la 14 seturi, cu posibilitatea de a decala spalarea pana la 9 ore si cu programul intensiv de spalare la 70˚Celsius, acest aparat electrocasnic va usura enorm existenta parintilor tai. 

Vezi categoria noastra de  ▶ LAZI FRIGORIFICE

Ce le poti oferi bunicilor

Daca parintii sunt cei care ne-au purtat de grija, bunicii reprezinta personajele care au intregit o copilarie plina de amintiri placute. De la complicitatea cu care ne indeplineau orice pofta, uneori, contrar recomandarilor parintilor, si pana la generozitatea pe care si-o aratau de sarbatori, tot ce faceau pentru noi era special. Si, tocmai pentru ca suntem la capitolul generozitatii puse in practica mai ales cu ocazia unei sarbatori importante, este momentul sa le dovedesti bunicilor ca ai invatat de la ei ceva nobil. Poti veni in intampinarea nevoilor specifice unui trai linistit, mai aproape de natura, prin solutii adaptate stilului lor de viata. 

O lada frigorifica orizontala este un ajutor de nadejde in congelarea carnii, legumelor si fructelor, pe termen lung. Astfel, data viitoare cand le vei face o vizita, bunicii te vor putea primi cu o placinta de dovleac aburinda sau cu o tarta apetisanta de capsuni, indiferent de anotimp. Cu un volum cuprins intre 100 si 400 de litri si cu flexibilitatea oferita de cosurile metalice concepute ingenios, o lada frigorifica va pastra exemplar produsele traditionale obtinute in gospodarie.

Vezi categoria noastra de 👉 USCATOARE DE RUFE

Cu ce iti poti surprinde fratele sau sora

Teoretic, in cazul unor frati care se cunosc bine si pe care-i leaga multe momente placute, nu ar mai putea fi sanse mari de a face o surpriza de efect. In realitate, tocmai buna cunoastere a celui sau celei alaturi de care ti-ai trait copilaria te poate ajuta sa gasesti un cadou potrivit. In cazul fratelui tau sau al surorii, poti atinge una dintre nevoile imediate, cum ar fi uscarea cat mai rapida a rufelor, care sa-i permita sa arate impecabil de fiecare data cand iese pe usa. Nimanui nu-i place sa intinda rufele in balcon si sa astepte ore intregi pana la uscarea lor. 

Tocmai de aceea, un uscator de rufe automat, cu pompa de caldura sau cu condensare, si cu senzori EcoSense, este capabil sa detecteze gradul de umiditate si sa optimizeze programul in timp real. Nu trebuie sa te temi pentru siguranta celor mici, pentru ca sistemul Child Lock previne apasarea accidentala a butoanelor. Cu o capacitate de maximum 8 kg, aparatul va primi un volum impresionant de haine, iar toate vor putea fi calcate mult mai usor, datorita sistemului Auto Antisifonare. Fratele si sora ta nu vor face niciun compromis la capitolul tinuta, indiferent de cum arata rutina lor si de ce intalniri se ivesc pe parcursul unei saptamani. 

Sfaturile de mai sus sunt cea mai buna dovada ca un cadou practic poate sa spuna o poveste. O alegere inspirata le arata oamenilor importanti din viata ta ca le cunosti stilul de viata si ca tii cont de nevoile lor. 

Credit foto: Shutterstock