Familia este si business-ul lor: Sore, Jojo, DaddyCool si sotii Fodor

Publicat la data de: 12/18/2020, 11:10

Autor: Arctic

Familia este si business-ul lor: Sore, Jojo, DaddyCool si sotii Fodor
Familia este si business-ul lor: Sore, Jojo, DaddyCool si sotii Fodor
https://www.arctic.ro/blog/wp-content/uploads/2020/12/banner-blog-Arctic-Quality-editie-speciala.png
December 18, 2020
Arctic

Meniul pentru perioada care urmeaza este foarte strict: cozonaci, piftie, salata boeuf. Sau poate: turta dulce, parjoale, salata de vinete. Preparatele variaza, dar programul de lucru tine pana tarziu. Impartim meniul pe mai multe zile, ca sa fie mai usor de pregatit. Daca nu le putem manca impreuna cu cei dragi, facem si livrari, de […]

Meniul pentru perioada care urmeaza este foarte strict: cozonaci, piftie, salata boeuf. Sau poate: turta dulce, parjoale, salata de vinete. Preparatele variaza, dar programul de lucru tine pana tarziu. Impartim meniul pe mai multe zile, ca sa fie mai usor de pregatit. Daca nu le putem manca impreuna cu cei dragi, facem si livrari, de ce nu?

Asa arata Craciunul in familie: tot mai mult ca intr-un restaurant cu program prelungit. Si curatenia merge intens, ca in spalatorie. Pentru ca familiile seamana tot mai mult cu un business, in care muncim sa le facem pe plac tuturor.

Si in restul anului, lucrurile nu arata prea diferit fata de sarbatori, tot asa cum nici in casele celor mai populari dintre „antreprenori” provocarile de „management” nu sunt diferite. Astfel, mesajul campaniei „Familia este business-ul tau” demarata in urma cu o luna a atras sustinerea unor artisti si creatori de continut. Acestia ne reamintesc cat de frecvente sunt situatiile domestice cu care ne intalnim zi de zi.

Este vorba despre Paul Ipate si Catalina Grama (Jojo), Razvan si Irina Fodor, Robert Diaconeasa (DaddyCool) si Sore, care ne arata cum s-ar desfasura o „afacere” in casele lor, ajutati de electrocasnicele Arctic, care fac fata unui nivel intens de folosire.

Ca abordare, in cazul celor 2 cupluri faimoase, Paul Ipate si Catalina Grama (Jojo) si Razvan si Irina Fodor, accentul cade pe viata domestica de familie, cu micile tabieturi si tachinari, in jurul obiceiurilor de folosire a incorporabilelor de cooking si respectiv a frigiderului. Daddy Cool vorbeste despre masina de spalat vase, intr-un vlog tip „morning routine” cu sotia lui. Sore si fetita ei vorbesc despre masina de spalat rufe, drept ajutor de nadejde intr-un business de familie cu textile, cum e buticul de design vestimentar marca Sore.

Intra pe 👉 pagina noastra de Instagram 👈 sa vezi clipurile creatorilor de continut

Este reconfortant sa ne amintim: oricine suntem si oricand, fie ca traversam o zi obisnuita sau ca sarbatorim un moment aparte al anului, trecem prin aceleasi emotii. Nu suntem primii care ard o prajitura si oricat de rau ar parea pe moment, a doua zi pare un fleac. Entuziasmul cinei perfecte este universal. Insa oamenii dragi cu care impartim aceste momente unice, ei sunt speciali.

Ca regula generala, familia este business-ul nostru, al tuturor. Dar familia ta, aceea este numai si numai a ta. Indiferent cum iti iese cina de sarbatori, sau daca desertul festiv nu arata cel mai spectaculos, amintirile voastre raman cele mai frumoase din lume.