Program:


Luni - Vineri: 08:30 - 20:00
Sambata: 08:30 - 17:00

Tarif standard in retelele nationale

 

Arctic

Donam 50 de masini de spalat si 25 de frigidere catre Crucea Rosie

Donam pentru spitalele din Romania si pentru cadrele medicale din prima linie 50 de masini de spalat rufe cu uscator si 25 de frigidere.

Una dintre situatiile cu care se confrunta personalul medical din tara este curatarea uniformelor medicale in conditii de siguranta, fara ca acestea sa devina o sursa de infectie pentru medici si pentru famiile lor. Masinile de spalat rufe cu uscator incorporat si frigiderele oferite vor merge catre Crucea Rosie Romana, care le va distribui catre spitalele din Bucuresti si din tara, ajutand medicii sa se protejeze.

donatie Arctic

 

Transportul produselor catre Crucea Rosie Romana s-a facut in conditii depline de siguranta, folosindu-se masini igienizate, din flota proprie a companiei, iar soferii care au operat aceste transporturi au fost echipati, la randul lor, cu manusi si masti de protectie, pe toata durata actiunii.

In calitate de jucator major al pietei de electrocasnice, suntem implicati activ in comunitatile in care isi desfasoara activitatea. Solidaritatea si responsabilitatea pentru siguranta angajatilor, a partenerilor, a clientilor si a tuturor membrilor comunitatii sunt una dintre prioritatile companiei. Urmarim si respectam recomandarile oficiale facute de autoritatile locale de sanatate din Romania si adapteaza constant masurile necesare la politicile sale interne si planurile de actiuni cu ajutorul echipei de Crisis Management.

donatie Arctic