Program:


Luni - Vineri: 08:30 - 20:00
Sambata: 08:30 - 17:00

Tarif standard in retelele nationale

 

Arctic

Cum poti igieniza rapid si eficient vasele. Tehnologiile masinii de spalat vase

Pentru o curatare eficienta a vaselor tale murdare, ai nevoie de apa fierbinte care depaseste 60 ° C. Aceasta temperatura se poate atinge cu usurinta in ciclurile masinii de spalat vase, iar atunci cand le speli de mana, temperatura ridicata este aproape imposibil de atins. Pentru farfurii curate, spalarea vaselor la masina de spalat castiga.

Daca folosesti in prezent o masina de spalat vase, esti norocos. Acestea sunt modalitatea cea mai eficienta de a va pastra vasele impecabile. Diferenta intre a spala vasele de  mana si folosirea unei masini de spalat vase este temperatura apei.

Descopera categoria noastra de masini de spalat vase keyboard_arrow_right

Daca am experimentat retete noi in bucatarie ne dorim la final ca vasele noastre sa fie curate intr-un timp scurt pentru a putea servi mancarea pe o vesela impecabila. O alta caracteristica importanta a unei masini de spalat vase este rapiditatea cu care curata.

Masina de spalat vase iti ofera un proces igienic de curatare. Aceasta se datoreaza in principal ciclurilor repetate de spalare si clatire, precum si a temperaturii pe care o are apa. Spalarea manuala a vaselor implica mai multi factori de risc din punct de vedere sanitar. Buretii de vase pe care ii avem reprezinta surse de germeni. De asemenea, si chiuveta din bucatarie este adeseori sursa de bacterii care se inmultesc in prezenta umezelii si a resturilor de mancare provenite de pe farfuriile murdare.  Cand spalati vasele intr-o masina de spalat vase, le si uscati in masina de spalat vase. Acest lucru, din nou, este mult mai igienic decat spalarea mainilor si apoi uscarea cu un prosop, care este sursa pentru germeni.

Pentru a te bucura din plin de vase curate in cel mai scurt timp, cu un cost mic, va trebui sa inveti sa utilizezi corect programele masinii tale de spalat vase. Astfel, pentru vasele putin murdare, evita folosirea unui program de clatire. In acelasi fel, daca nu ai nevoie de vase uscate intr-un timp scurt, poti elimina functia de uscare din programul tau.

 Vezi lista avantajelor unei masini de spalat vase keyboard_arrow_right

Descopera cum te ajuta masina de spalat vase sa elimini sursele de bacterii de pe farfurii, tacamuri si pahare. Masina de spalat vase omoara microbii cu ajutorul temperaturii ridicate a apei utilizate.

Intensive 70 1

Intensive 70C°

Permite indepartarea totala a murdariei persistente de pe oale, tigai si alte vase. Scapi de grija vaselor greu de spalat!

Spalarea la temperatura mare  elimina germeni si este potrivita chiar si pentru curatarea igienica a biberoanelor si a ustensilelor destinate bebelusilor. 

Rapid

Rapid+

Scurteaza timpul ciclului de spalare selectat si scade consumul de apa prin activarea spalarii sub presiune mai ridicata.

Programul este excelent pentru cand va grabiti, deoarece va dura mai putin timp decat orice alta spalare.

Express 30 2

Cu aceasta functie cureti vasele cu un grad redus de murdarie in doar 30 de minute, cu un consum redus de apa si energie. Obtii rapid si economic vasele curatate!

58 1

Program de spalare la temperatura inalta ce ofera vase perfect curate, in numai 58 de minute. Speli si usuci complet vasele, intr-un timp foarte scurt!

Masinile de spalat vase sunt capabile sa foloseasca temperaturi mai mari decat pot face fata mainile tale. Utilizarea unui detergent bun va ofera rezultate mai bune si este cel mai igienic mod de a va proteja familia de bacterii si germeni. In procesul de spalare se dizolva toate resturile alimentare si se spala eficient, lasand vesela stralucitoare.