Program:


Luni - Vineri: 08:30 - 20:00
Sambata: 08:30 - 17:00

Tarif standard in retelele nationale

 

Tehnologiile si functiile uscatorului care iti protejeaza hainele

Autor: Arctic

Data publicarii: October 24, 2021

Data modificarii: June 9, 2022

Cand vorbim despre uscatul rufelor, cu siguranta ca primele lucruri care ne vin in minte sunt  traditionala sfoara intinsa in fata geamului sau suportul alb, special. Totusi, exista solutii mult mai practice de atat. Uscatorul automat ne vine in ajutor mai ales atunci cand vrem sa salvam timpul petrecut cu activitatile casnice.

👇 Iata, in continuare, cateva dintre modalitatile prin care un uscator de rufe performant ne poate simplifica viata. 👇

Fara umiditate sau mucegai pe pereti

Rufele lasate in casa, la uscat, pot elibera in atmosfera mai multa apa decat iti inchipui. Aceasta poate fi una dintre cauzele aparitiei mucegaiului pe pereti. De multe ori, pentru a contracara problema, se recomanda sa tii macar una dintre ferestre deschisa. Iarna, situatia poate fi problematica, pentru ca, in felul acesta, se pierde o mare cantitate de caldura.

Iti doresti haine uscate, dar in acelasi timp, si un nivel optim de umiditate in locuinta. Uscatorul automat poate pregati hainele fara compromisuri. Nici consumul si nici zgomotul nu vor fi o problema. Modelele Arctic sunt prevazute cu  pompa de caldura care recircula aerul, astfel incat consumul de  energie este mic in comparatie cu alte modele.

Iar daca iti faci griji in ceea ce priveste zgomotul emis de uscatoarele de rufe, modelele Arctic sunt prevazute cu  tehnologia Design S-shape, gandita special pentru a reduce nivelul de vibratii din timpul functionarii dispozitivului. Astfel, usuci hainele cu minimum de zgomot!

👉 Descopera AICI intreaga gama de uscatoare de rufe Arctic

Rufele se usuca rapid, indiferent de vremea de afara

Vara, hainele puse afara, pe balcon, la aer, se pot usca in cateva ore. Nu acelasi lucru se intampla primavara, toamna si iarna. Frigul si umiditatea crescuta fac procesul mai dificil. La fel se intampla si daca pui hainele in casa, pe suport sau pe calorifer. Plus ca devin incomode, iar uscatorul asezat pe hol sau intr-una dintre camere ocupa destul de mult spatiu.

Uscatorul de rufe rezolva aceste probleme. Astfel, ai haine uscate, indiferent de vremea de afara, economisesti timp si te bucuri de mai mult spatiu si confort in locuinta ta. In plus, Arctic ofera modele de uscatoare de rufe dotate cu functii care permit programarea uscarii intr-un interval de 3/6/9 ore. Astfel, nu mai esti nevoit sa iti planifici activitatile dupa programul de uscare a rufelor. Tu decizi cand incepe programul dorit, indiferent de durata sau intensitate. 

👉 Afla AICI totul despre uscatorul de rufe Arctic DAPL711AW

Ai programul de uscare potrivit pentru fiecare tip de material

De la lana la articole din bumbac, jachete de iarna umplute cu pene naturale pana la haine din material sintetic, toate pot fi uscate, astfel incat tesaturile sa nu fie afectate. Ba mai mult, cu modelele de uscatoare Arctic, hainele raman moi si delicate la atingere. 

Acum, poti usca usor chiar si cele mai dificile articole. De exemplu, 👉 uscatorul de rufe Arctic DAPLH732PB detine, pe langa functiile care garanteaza o economie substantiala de energie, si functii speciale pentru fiecare tip de material in parte: 

  • Program MIXT – pentru a usca atat rufe din bumbac, cat si din material sintetic;
  • Program special pentru a usca pantalonii, rochiile, camasile sau hainele din denim;
  • Program special pentru rufele din bumbac gros (prosoape, halate);
  • Program special pentru hainele din material sintetic, bumbac sau materiale mixte, rezistente la apa (jachetele functionale, pelerine);
  • Program Antialergic +, prin care poti igieniza rapid rufele bebelusilor sau ale persoanelor alergice.

Un plus de prospetime

Exista situatii in care hainele curate pot prinde un miros neplacut mai ales daca au fost tinute intr-un spatiu inchis mult timp. Uscatorul de rufe te poate ajuta sa elimini aceste mirosuri, fara spalare prealabila.

Programul special pentru improspatare ventileaza rufele timp de 10 minute. Astfel, se pot improspata bumbacul si hainele de panza care au fost inchise o vreme indelungata, pentru a indeparta mirosul neplacut.

Rufele pot fi puse direct in sifonier

Desi  sunt importante pentru confortul nostru zilnic, activitatile casnice ne consuma timp. Cu cat putem eficientiza mai mult efortul, cu atat mai bine. Aparatele electrocasnice ne vin in ajutor la acest capitol.

Uscatoarele de rufe automate iti salveaza timpul pe care l-ai fi petrecut asteptand ca rufele sa se usuce. In plus, functia Antisifonare inmoaie cutele tesaturilor asa incat, la finalul programului, materialul sa fie cat mai neted cu putinta. De asemenea, in cazul in care rufele nu sunt scoase din uscator dupa terminarea programului, uscatorul le va roti la intervale de 10 minute, pentru a preveni sifonarea.

👉 Afla AICI totul despre uscatorul de rufe Arctic DAPLH842PB, prevazut cu functii antisifonare

Asadar, sforile si suportul pentru rufe care ocupa mult spatiu nu trebuie neaparat sa faca parte din „decorul” casei noastre. Exista solutii mai practice, special gandite pentru a ne simplifica munca. 

Sursa foto: Shutterstock