Pentru ca ai nevoie sa mananci in fiecare zi, e probabil sa ajungi sa si gatesti in fiecare zi. In definitiv, cati covrigei sa rontai si cate salate sa inventezi? Dar mancarea gatita, pe cat de reconfortanta, pe atat de dificil poate fi de pregatit. Si cand trebuie sa-ti indrepti atentia si la siguranta folosirii aparaturii, ca sa nu faci vreo gafa, putina ta energie se cheltuie rapid.
Mai cu seama in zilele lungi si obositoare, e usor sa fii neatent si sa tratezi sarcinile culinare cu mai putina preocupare decat merita. Asa apar accidentele in bucatarie, cand nu esti complet concentrat pe ce faci. Si chiar daca majoritatea incidentelor se intampla cand manuiesti cutitele sau instrumentele ascutite, asta nu te scuteste sa fii prevazator tot timpul. Desi se intampla sa te apuci de gatit atunci cand nu esti intr-o forma exceptionala, daca esti obisnuit sa respecti niste principii de siguranta, iti va veni usor sa le aplici si atunci.
👇 Iata care sunt cateva obiceiuri sanatoase, usor de urmat, care te vor tine in afara pericolului! 👇