Cine spala vasele dupa masa de Craciun?

Publicat la data de: 12/21/2018, 09:37

Autor: Arctic

Cine spala vasele dupa masa de Craciun?
Cine spala vasele dupa masa de Craciun?
https://www.arctic.ro/blog/wp-content/uploads/2018/12/gabriel-domingues-leao-da-costa-1057718-unsplash.jpg
December 21, 2018
Arctic

Masa de Craciun a fost imbelsugata. Ai preparat o multime de feluri de mancare, iar invitatii au fost si ei numerosi. Acum e timpul sa speli vasele, dar sunt atat de multe, incat nici nu stii de unde sa incepi. Ai putea sa ceri ajutor rudelor, sau partenerului de viata, chiar si copiii pot ajuta. […]

Masa de Craciun a fost imbelsugata. Ai preparat o multime de feluri de mancare, iar invitatii au fost si ei numerosi. Acum e timpul sa speli vasele, dar sunt atat de multe, incat nici nu stii de unde sa incepi. Ai putea sa ceri ajutor rudelor, sau partenerului de viata, chiar si copiii pot ajuta.

Insa, nu ar fi mai usor daca ai alege o masina de spalat performanta care sa faca treaba in locul tau? Trebuie doar sa le incarci in masina, sa alegi programul potrivit tie si sa astepti.

O masina de spalat vase nu doar ca le va curata, ci si le va dezinfecta mai mult decat am putea-o face noi, doar folosind detergent de vase. Iar multitudinea de programe pe care le are, ofera mult mai multe avantaje decat spalatul manual.

In plus, daca ai un stil de viata activ stii exact ce ar trebui sa cauti cand vrei sa cumperi o masina de spalat vase. Ar trebui sa iei in considerare intrebarile urmatoare: cati oameni vin in vizita de obicei? Pentru cate persoane gatesti zilnic? In functie de raspunsul la intrebarile acestea poti alege o masina cu un volum mare, sau unul mai mic. Insa, in preajma sarbatorilor si dupa ce se termina, se strang vase multe, indiferent de numarul de invitati.

Asadar, ce ar trebui sa ai in vedere atunci cand alegi o masina de spalat vase?

Capacitate de incarcare

Clasa energetica

Programele de spalare

Nivel de zgomot

Capacitate de incarcare

Masinile de spalat de la Arctic iti ofera urmatoarele capacitati de incarcare: 10, 12 sau 14 seturi de vase. Atunci cand gatesti zilnic, sau ai invitati in fiecare zi, incarcarea va fi destul de mare. In cazul acesta, recomandam sa alegi un model cu 14 seturi de vase ca sa nu fie nevoie sa astepti 2 cicluri de spalare.

Clasa energetica

Clasa energetica determina consumul de energie. Sarbatorile de iarna sunt destul de costisitoare. Recomandam sa incerci masinile noastre din clasa energetica A+, sau A++ pentru ca factura ta la curent sa fie mai mica si sa te scutim de cheltuieli in plus, fata de cele pe care le-ai facut deja.

Programele de spalare

Masinile noastre vin cu o serie de functionalitati si programe dedicate speciale pentru nevoile tale.

Eco 50  este un program dedicat utilizarii zilnice, care nu doar curata vasele cu un grad mediu de murdarie, ci si te ajuta sa le speli economic si eficient.

Rapiditate

Masinile de spalat Arctic au programe de spalat care dureaza mai putin de o ora. Acest lucru te ajuta In cazul in care ai invitati spontani, sau trebuie sa gatesti mai multe feluri de mancare.

 

Sistem de uscare cu aer cald

Un lucru important pentru orice masina este ca, la final, vasele sa fie si uscate. La terminarea oricarui program, vasele sunt uscate printr-un curent de aer cald, care este distribuit uniform in interiorul masinii. 

 

Clatire Suplimentara

Daca vrei sa fii sigur ca vasele tale sunt perfect curate, sau ai gatit preparate grele pentru masa de Craciun si crezi ca nu se vor curata suficient, poti alege aceasta functie. Activand-o adaugi un ciclu de clatire in plus.

Aqua Protect

Ca majoritatea produselor noastre, masinile de spalat Arctic pun siguranta ta pe primul loc. In cazul unei scurgeri accidentale, masina intrerupe alimentarea cu apa.

Nivel de zgomot

Chiar daca s-a terminat masa traditionala de Craciun, vrei sa te bucuri de filme in liniste, alaturi de familie. De aceea, fiecare masina Arctic este dotata cu un motor Silent Inverter, care asigura un consum optim de apa si un nivel redus de zgomot. Astfel, te poti relaxa in liniste, alaturi de cei dragi, urmarind filmul preferat sau ascultand colinde. 

Stim ca sarbatorile sunt o perioada agitata, de aceea vrem sa iti usuram viata. Alege masinile de spalat Arctic si lasa-ne pe noi sa facem treaba!