Program:


Luni - Vineri: 08:30 - 20:00
Sambata: 08:30 - 17:00

Tarif standard in retelele nationale

 

Arctic

Ce trebuie sa stii cand iti cumperi primul frigider?

Atunci cand mergi intr-un magazin sau te uiti dupa unul in online sunt o multime de optiuni in ceea ce priveste un frigider. Atat de multe incat nu stii dupa ce sa te uiti ca sa fii sigur ca faci alegerea potrivita pentru tine si familia ta. Iar in cazul in care nu e vorba despre primul frigider, poate ar trebui sa il schimbi pe cel vechi cu unul si mai performant.  

Un frigider buna ne mentine mancarea mereu proaspata, are un consum redus de energie, un aspect modern si rezistenta in timp.

De aceea, ca sa faci alegerea corecta, iti oferim mai jos un scurt ghid ca sa ai frigiderul ideal pentru nevoile familiei tale.

Spatiul de depozitare

In primul rand, cel mai important aspect in alegerea unui frigider este spatiul de depozitare. Aici avem doua tipuri de frigidere: cele cu o usa si cele cu doua usi. In primul rand, e important de luat in considerare cate persoane sunt in familie atunci cand alegem un frigider nou. Drept consecinta, capacitatea variata a frigiderelor Arctic este avantajoasa caci ofera optiuni multiple si le face potrivite nevoilor diferite. Acestea au tot ce trebuie pentru ca familia ta sa se bucure de alimente proaspete, depozitate in siguranta. In plus, vin si cu rafturi ajustabile,  pentru a putea sa-ti organizezi spatiul asa cum doresti.
Mai jos cateva modele, pe care ai putea sa le ai in vedere daca iti cauti un frigider nou.

Frigiderul  are dimensiuni medii, un volum net al racitorului de 201 l si 3 rafturi ajustabile pentru racitor. Este un frigider potrivit chiar si pentru spatii restranse. In plus, este dotat cu o garnitura antibacteriana, care asigura pastrarea alimentelor in conditii de igiena perfecta.

 

Frigiderul cu 2 usi are un volum net total de 253 l si solutii practice de depozitare. Rafturile ajustabile si congelatorul de dimensiuni generoase il recomanda celor care doresc sa foloseasca la maximum capacitatea frigiderului lor.

 

Frigiderul acesta te va ajuta sa economisesti vizibil pentru ca  garanteaza o economie substantiala de energie. O alta functionalitate este compartimentul spatios Garden Fresh, dedicat depozitarii legumelor si fructelor, care va pastra alimentele mai proaspete si mai gustoase pentru o perioada indelungata.

Acest frigider are dimensiuni medii, un volum net al racitorului de 286 l si este o optiune ideala daca aveti o familie mica. In plus, garnitura antibacteriana asigura pastrarea alimentelor in conditii de igiena perfecta.

Clasa energetica

Clasa energetica este un alt factor la care trebuie sa ne gandim atunci cand cumparam un frigider. Aceasta este notata cu litera A sau B, unde B inseamna un consum mare de electricitate.

Sistemul de refrigerare

Toate frigiderele si combinele frigorifice Arctic sunt dotate cu un termostat usor de folosit. Acesta are scopul de a regla rapid temperatura in functie de nevoi, tinand cont de temperatura ambientala. Astfel, pastreaza alimentele mereu proaspete cu frigiderele noastre!

Performanta indelungata

Atunci cand alegi un frigider, cel mai important lucru este sa reziste o perioada buna de timp. Pe langa  garantie, trebuie sa stim si cum sa avem grija de frigiderele noastre. Insa, un frigider cu o performanta buna nu va avea nevoie de atata mentenanta ca unul mai slab.

Prospetime indelungata

E important ca atunci cand alegem un frigider sa ne gandim cat timp ne poate tine alimentele proaspete. In special, cand vine vorba de legume si fructe, care majoritatea au un timp de expirare destul de mic. Ar trebui  sa mai tinem cont si de compartimentele frigiderului, cat de incapatoare sunt, dar si de gradul de igiena.

Frigiderele Arctic vin cu un compartiment Garden Fresh care mentine legumele si fructe proaspete pentru perioade lungi de timp. O alta dotare importanta este garnitura antibacteriana, care asigura pastrarea alimentelor in conditii de igiena perfecta.

E un proces complex sa alegi primul frigider, dar sfaturile de mai sus vor ajuta in procesul de a clarifica ce model este ideal pentru propria familie.