Program:


Luni - Vineri: 08:30 - 20:00
Sambata: 08:30 - 17:00

Tarif standard in retelele nationale

 

Arctic – Pagina de autor

Arctic este o marca autentica romaneasca – avem o istorie de aproape o jumatate de secol -, iar produsele noastre pot fi gasite in majoritatea caselor romanilor, asa ca este misiunea noastra de a insoti produsele de calitate – fie ca este vorba despre electrocasnice mici sau mari – de informatii pertinente si de sfaturi utile care sa le aduca un plus de valoare si, de ce nu, de durabilitate.

Scriem cu placere despre retetele traditionale ale unora dintre cele mai indragite – si poftite – deserturi, cum ar fi negresa, dar impartasim si din experientele pe care le-am avut fiecare in parte cu decoratiunile interioare. Nu suntem bucatari si nici designeri de interior, dar sfaturile pe care le oferim au fost testate si verificate.

La fel de important pentru noi este si mediul, asa ca vei gasi printre articolele de pe blogul Arctic si informatii utile despre cum putem sa pastram lumea mai curata. Asta inseamna sa invatam sa respectam natura, sa folosim resursele intr-un mod sustenabil si sa tinem intotdeauna cont ca oamenii nu sunt singuri pe lume. Acestea sunt, de altfel, si valorile in care crede compania noastra. De aceea, printre temele abordate sunt si idei despre cum putem sa transformam lumea intr-una mai buna, incepand cu propria locuinta.