Am primit certificarea Best Buy Award pentru brandul de electrocasnice care ofera cel mai bun raport calitate-pret

Publicat la data de: 04/03/2019, 09:57

Autor: Arctic

Am primit certificarea Best Buy Award pentru brandul de electrocasnice care ofera cel mai bun raport calitate-pret
Am primit certificarea Best Buy Award pentru brandul de electrocasnice care ofera cel mai bun raport calitate-pret
https://www.arctic.ro/blog/wp-content/uploads/2019/04/test-best-buy-2-1.png
April 17, 2019
Arctic

Am fost votati drept producatorul de electrocasnice care ofera cel mai bun raport calitate pret pe piata din Romania.  Multumim consumatorilor nostri pentru votul de incredere! Arctic Romania a primit certificarea Best Buy Award 2019/2020, ocupand locul intai in Romania pentru categoria electrocasnice. La aceasta categorie din care au facut parte si alte companii, Arctic […]

Am fost votati drept producatorul de electrocasnice care ofera cel mai bun raport calitate pret pe piata din Romania. 

Multumim consumatorilor nostri pentru votul de incredere!

Arctic Romania a primit certificarea Best Buy Award 2019/2020, ocupand locul intai in Romania pentru categoria electrocasnice. La aceasta categorie din care au facut parte si alte companii, Arctic Romania a fost aleasa cu cel mai mare numar de voturi drept brandul de electrocasnice care ofera cel mai bun raport calitate pret, pe piata romaneasca.

„Noua certificare primita confirma increderea romanilor in produsele si serviciile noastre si dorim sa le multumim pentru acest lucru. Arctic este parte din viata a numeroase generatii de romani si ne bucuram ca toate eforturile noastre sunt confirmate de votul acestora. Investim constant atat in zona de cercetare, pentru a lansa noi produse performante, dar si in ceea ce priveste experienta de achizitie sau de utilizare a produselor noastre, Arctic fiind unul dintre cele mai importante si puternice branduri din Grupul Arçelik”, a declarat Murat Büyükerk, CEO Arctic.

Majoritatea respondentilor la studiu au numit compania Arctic furnizorul cu cele mai bune valori de pe piata.

Studiul de piata Best Buy Award masoara experientele consumatorilor, opiniile si perceptiile furnizorilor care ofera cea mai buna valoare pentru banii consumatorilor- cel mai bun raport pret-calitate.

familia Arctic

“Este o onoare sa primim aceasta distinctie oferita de ICERITAS. Pentru noi este o confirmare din partea clientilor nostri, ca produsele Arctic sunt apreciate, si ca eforturile de a imbunatati in permanenta gama de produse cu noi tehnologii sunt rasplatite. Obtinerea premiului Best Buy Award ne demonstreaza ca alaturi de produsele inovatoare pe care le dezvoltam, reusim sa oferim calitate consumatorilor nostri “, a declarat Gabriel Eremia, Digital & Customer Marketing Manager Arctic.

Cel mai nou studiu de piata Best Buy Award Romania 2019/2020 a fost efectuat de organizatia ICERTIAS (International Certification Association GmbH) folosind un chestionar online, pe un esantion de 1200 de respondenti din Romania, in luna ianuarie 2019.

Respondentii au raspuns referitor la alegerile lor preferate in cadrul intrebarilor deschise unde au putut mentiona liber furnizorii de produse si servicii.

Lider de piata in Romania si cel mai mare producator de electrocasnice din Europa Continentala, Arctic se numara astazi printre cele mai puternice si performante companii din Romania. Mai mult, Arctic este unul dintre cele mai cunoscute si apreciate branduri romanesti, 80% dintre familiile din Romania detinand cel putin un produs Arctic.