Program:


Luni - Vineri: 08:30 - 20:00
Sambata: 08:30 - 17:00

Tarif standard in retelele nationale

 

Am lansat manualul interactiv pentru frigidere

Autor: Arctic

Data publicarii: May 14, 2019

Data modificarii: June 9, 2022

Am lansat primul manual interactiv pentru frigidere din Romania, unde il vei descoperi pe “Frigi”, un personaj simpatic care te ajuta sa descoperi tainele ascunse ale frigiderului, unul dintre cele mai populare electrocasnice de la tine de acasa.

Descopera si tu personajul aici : https://www.arctic.ro/manual-interactiv/ si pune-l la treaba. Te va ajuta sa gasesti informatii, sa iti rezolve dilemele in ceea ce priveste “comportamentul” unui frigider.

Frigi

Daca esti curios sa vezi ce poate face Frigi pentru tine, te invitam sa citesti mai jos cum te poate el ajuta. E simplu, poti intra atat de pe desktop, cat si de pe mobil si sa il iei la o serie de intrebari. Introdu cuvinte cheie, cat mai clare, iar tu vei primi in cel mai scurt timp informatii utile din manual. Niciodata nu a fost mai simplu sa afli informatii despre frigiderul tau. Nu ai manualul de utilizare la indemana? Frigi este o alternativa rapida a acestuia, iar in cateva secunde poti explora detaliile electrocasnicului tau.

  • Cum se instaleaza aparatul ? Aici vei afla cum poti face aceasta procedura corect si cum poti asigura functionarea aparatului la performantele sale maxime.

instalare

  • Congelarea alimentelor. Daca nu esti sigur cum trebuie sa iti congelezi alimentele preferate si nu te descurci sa descoperi care sunt reguliile pentru o congelare perfecta, nu este nicio problema. Frigi te ajuta cu mai multe informatii, ca tu sa nu ai parte de evenimente neplacute cu produsele tale.

Poti afla cum sa sa dezgheti congelatorul, cum functioneaza aparatul, ce trebuie sa faci pentru a il curata si intretine si multe alte detalii.

Acest manual interactiv reprezinta un mijloc modern, care marcheaza inceputul unei noie tape, o initiativa indrazneata, un mijloc util pentru toti consumatorii nostri si o altenativa rapida a manualului de utilizare”,  a declarat Gabriel Eremia, Marketing Director, Arctic Romania.

Manualul interactiv

Manualul interactiv este un proiect in colaborare cu agentia Infinit Solutions si s-a nascut din dorinta de a oferi o alternativa digitala a manualului de utilizare clasic, al unui electrocasnic.

Frigi a luat nastere in urma unei competitii lansate de Arctic, adresata tinerilor studentii de la facultatile de profil: tehnic, design, marketing, cu scopul de a crea primul manual interactiv de produs. Proiectele depuse au fost jurizate de catre Arctic si Infinit, cele 3 trei premii oferite de catre organizatori au fost : 1000, 800 sau 500 EURO. Acestia isi puteau inscrie proiectul pe pagina https://www.arctic.ro/ownership/, unde gaseau toate detaliile necesare.

Manualul interactiv a fost gandit ca un proiect de echipa, in care studentii au putut sa isi demonstreze calitatile creative si tehnice. Castigatorul a avut oportunitatea de a lua parte la implementarea proiectului si a lucrat in echipa cu specialistii in design si programare de la agentia Infinit.