Program:


Luni - Vineri: 08:30 - 20:00
Sambata: 08:30 - 17:00

Tarif standard in retelele nationale

 

Arctic

5 functii & tehnologii prietenoase cu mediul

Energia este esentiala vietii si tuturor organismelor vii. Totodata, alegerile pe care le faci zi de zi cu privire la consumul energetic influenteaza ecosistemele naturale in moduri nebanuite. Ceea ce iti da o putere mare de a contribui la evolutia in bine sau in rau a naturii.

Aceasta putere o folosesti in mod direct intr-o maniera constructiva cand faci un dus mai scurt, de exemplu, sau cand te speli pe maini cu apa rece. Astfel consumi mai putine resurse naturale iar mediul inconjurator are de castigat.

Dar exista si consecinte pe care le provoci indirect, de exemplu prin programul pe care il selectezi din meniul masinii de spalat sau chiar prin insasi masina de spalat pe care o alegi pentru acasa. Exista electrocasnice proiectate anume sa conserve energie si respectiv aparatura dotata cu tehnologii si functii ecologice.

👇Iata cateva dintre ele, pe care te poti baza ca sa iti simplifici viata acasa, cu rezultate benefice si pentru mediu.👇

Eco Sense

Cu ajutorul tehnologiei EcoSense economisesti energie! Senzorii EcoSense detecteaza gradul de umiditate si uscare al rufelor din uscator si opreste automat procesul de uscare cu aer cald pentru a elibera aerul rece.

👉 Uscatorul de rufe DAPLH842PB de la Arctic vine dotat cu Eco Sense, precum si cu alte caracteristici tehnice care te vor ajuta sa iti readuci garderoba intr-o forma gata de a fi purtata! De exemplu, functia Antisifonare, cu activare automata la finalul ciclului de uscare, care va actiona cuva interioara a aparatului la fiecare 10 minute pentru a evita sifonarea celor mai frumoase camasi ale tale.

Eco Wash

Aceasta optiune de spalare disponibila impreuna cu majoritatea programelor masinii de spalat rufe permite spalarea cu apa rece si ofera o scadere a consumului de energie de pana la 80%.

👉 Masina de spalat APL81013XLW3 de la Arctic include optiunea Eco Wash, pusa in valoare si de motorul Silent Inverter, care asigura performante maxime cu minim consum energetic si de apa. Pastrezi puterea de spalare si faci si economii!

Eco Dose

Dispozitiv practic si eficient, Eco Dose asigura o dozare optima a detergentului lichid, in timpul ciclului de spalare, deoarece acesta se dizolva mai usor, patrunde mai repede in tesatura, actioneaza mai eficient si este mai delicat cu hainele. In plus, nu lasa nici urme pe haine.

👉 Cu masina de spalat rufe APL71424XLW0 de la Arctic, reusesti sa asiguri ingrijirea tuturor rufelor familiei tale fara risipa si dintr-o singura spalare! Capacitatea de incarcare de 8 kg acomodeaza toate piesele vestimentare din cosul de rufe si le face imaculate ca prin magie!

Eco Buzz

Sistemul de avertizare sonora Eco Buzz se va activa in cazul in care usa frigiderului nu este inchisa corect sau sta deschisa mai mult de 1 minut. Astfel, poti preveni cresterea temperaturii in interiorul aparatului tau frigorific, economisind energie electrica si pastrand alimentele in siguranta.

👉 Combina frigorifica AK60406M40NFMT de la Arctic iti permite sa uiti de grija usilor deschise, gratie dotarii Eco Buzz. In plus, configuratia semi-incorporabila a acesteia iti permite sa integrezi combina frigorifica in bucatarie fara sa compromiti aspectul mobilierului. Ai parte si de eficienta, si de un design atragator!

Eco Led

Frigiderele cu Led ofera lumina mai puternica, cu mai putina caldura degajata si consum energetic de 7 ori mai mic, comparativ cu sistemele de iluminare traditionale. Ai compartimente perfect iluminate cu un consum redus de energie!

👉 Frigiderul cu doua usi AD60310M30MT de la Arctic aduce in bucataria ta toate functionalitatile de care ai nevoie, ca sa conservi alimentele fara grija risipei de curent electric. Dotarii Eco Led i se alatura termostatul ajustabil, care iti permite sa setezi personal pragul de temperatura dorit asa incat mancarea sa ramana proaspata fara sa consumi mai multa energie decat e nevoie.

Chiar daca esti un mare ecologist sau dimpotriva, nu ai luat in calcul pana acum amprenta ta asupra naturii, nu e niciodata prea tarziu sa adopti o atitudine constructiva, in folosul tau si al tuturor, pe termen lung.

Sursa foto: Shutterstock