Program:


Luni - Vineri: 08:30 - 20:00
Sambata: 08:30 - 17:00

Tarif standard in retelele nationale

 

Arctic

4 beneficii ale masinilor de spalat rufe cu incarcare frontala

Cand alegi o masina de spalat pentru acasa, sunt suficiente criterii de care sa tii cont. Primul pe care ar fi bine sa il evaluezi este tipul de incarcare: verticala sau frontala. Tinand cont ca modul de incarcare este direct legat de alti parametri de functionare, precum capacitatea masinii sau eficienta, iata cateva argumente care favorizeaza achizitia unei masini de spalat rufe cu incarcare frontala.

1. Eficienta sporita

Masinile de spalat cu incarcare frontala sunt proiectate pentru eficienta. Fata de masinile cu incarcare verticala, pot reduce cantitatea de apa folosita cu pana la doua treimi. Suplimentar, pot economisi lunar atat detergent cat si energie electrica.

👉 Masina de spalat rufe APL61025XLW0 vine dotata cu optiunea Eco Wash, o optiune de spalare disponibila impreuna cu majoritatea programelor de spalare, ce permite spalarea cu apa rece si ofera o scadere a consumului de energie de pana la 80%. Cu masina de spalat Arctic, speli eficient si economic cu apa rece.

2. Mai putine spalari

Capacitatea mare de incarcare a masinilor de spalat cu incarcare frontala iti permite sa introduci mai multe haine in cuva, ceea ce inseamna ca vei spala rufele mult mai rar.

👉 Masina de spalat rufe AB101223XLAB are o capacitate de incarcare de 10kg (cea mai generoasa din gama Arctic) si este ideala pentru familiile numeroase. Aceasta iti permite o folosire indelungata, cu minim de efort, pentru ca acomodeaza toate hainele pe care vrei sa le cureti, intr-o singura spalare. Tu alegi volumul potrivit nevoilor tale.

3. Flexibilitate si utilizare usoara

Usurinta in utilizare pe care o garanteaza masinile de spalat cu incarcare frontala tine atat de dotarile acestora, cat si de caracteristicile de proiectare. De exemplu, usa XL Door de diametru de 34 de cm iti permite o incarcare mai usoara chiar si atunci cand vrei sa introduci in masina de spalat cantitati mari de rufe. De asemenea, unghiul larg de deschidere al usii de pana la 170˚ permite accesarea facila a interiorului cuvei. Mai mult, dotarea Add In, care iti permite sa adaugi rufe in masina pana incepe programul de clatire, te scuteste de momentele in care regreti ca ai uitat sa pui exact tricoul favorit la spalat.

👉 Masina de spalat rufe APL91223XLW6 ofera integral avantajele de mai sus: usa XL Door, cu un unghi de deschidere de 170˚, precum si optiunea Add In. Alaturi de tehnologiile inovatoare care asigura rezultate de curatare impecabile, toate fac din masina ta de spalat Arctic un echipament modern si util, cu o flexibilitate sporita.

4. Dimensiuni compacte

Indiferent de spatiul pe care il ai la dispozitie, vei gasi o masina de spalat cu incarcare frontala pe dimensiunile ideale. Masinile de spalat rufe cu incarcare frontala de la Arctic variaza intre 44 cm adancime si 64 cm adancime, oferindu-ti o paleta larga de optiuni pentru casa ta. In plus, chiar si masinile de spalat rufe cu uscator includ variante inguste, de doar 50 cm adancime.

Pentru a lua cea mai buna decizie, asigura-te ca intai masori spatiul alocat masinii, tinand cont si de: zona auxiliara dintre fantele de scurgere si aparat, care ar trebui sa masoare minim 15 cm, precum si distanta fata de uscator, de cel putin 3 cm, daca este montat alaturi.

Alegerea unei masini de spalat poate fi o sarcina grea, mai ales ca fiecare gospodarie difera de toate celelalte in ce priveste rulajul de rufe. Totusi, cu o grila precisa de criterii la indemana, decizia va deveni mai usoara. Tine cont de toate specificatiile, de avantaje si dezavantaje. Spor la comparat optiunile intre ele si la cat mai putine momente in care sa-ti zici: iar n-am cu ce sa ma imbrac azi!

Sursa foto: Shutterstock