Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

Compara

Blender vertical BSAR550M

Acest produs multifunctional te va ajuta sa-ti pui in practica ideile cu usurinta si comfort. Este indispensabil in bucataria familiei tale, avand o capacitate indeajuns de mare pentru a pregati orice reteta. Cei apropiati iti vor fi recunoscatori pentru alegerea facuta!

Dotari

All in One

Blender-ul vine echipat cu o multime de accesorii, pentru ca tu sa poti prepara exact ce iti place.

Capacitate 0.9 l

Capacitatea de 0.9 l aduce un plus de comfort in preparare. Acum si oaspetii vor avea parte de aceleasi bunatati ca familia ta.

Putere

Puterea de 550 W te asigura ca vei face fata oricarei provocari, rapid si eficient.

Documente Utile

Fisa de produs

2.08 MB, PDF

Descarca keyboard_arrow_down
Manual de utilizare

2.08 MB, PDF

Descarca keyboard_arrow_down

Specificatii

Putere: 550W
Cutite otel inoxidabil: Da
Lungime cablu (m): 1
Culoare: Alb
Pad Anti-alunecare: Da
Pahar gradat: 900 ml
Greutate (kg): 1.1

* Descrierea produselor are caracter general si corespunde parametrilor unei intregi categorii. Arctic garanteaza conformitatea imaginii cu cea a produselor in momentul realizarii materialului publicitar.

Scrie un review

  • Rating-ul Dvs.

Arctic isi rezerva dreptul de a indeparta orice recenzie, precum si fisierul atasat care este considerat inadecvat in urma unei analize realizate in privinta respectarii recenziei cu Termenii si Conditiile website-ului. Evaluarea fiecarei recenzii se va realiza de catre Arctic, din proprie initiativa sau la solicitarea unui alt utilizator. Realizarea evaluarii fiecarei recenzii poate avea loc si din perspectiva subiectiva.

Top