Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

Compara

Blender vertical BSAR550M

Acest produs multifunctional te va ajuta sa-ti pui in practica ideile cu usurinta si comfort. Este indispensabil in bucataria familiei tale, avand o capacitate indeajuns de mare pentru a pregati orice reteta. Cei apropiati iti vor fi recunoscatori pentru alegerea facuta!

https://www.arctic.ro/blender-vertical-bsar550m.html
Arctic
NEW

Dotari

All in One

Blender-ul vine echipat cu o multime de accesorii, pentru ca tu sa poti prepara exact ce iti place.

Capacitate 0.9 l

Capacitatea de 0.9 l aduce un plus de comfort in preparare. Acum si oaspetii vor avea parte de aceleasi bunatati ca familia ta.

Putere

Puterea de 550 W te asigura ca vei face fata oricarei provocari, rapid si eficient.

Documente Utile

Fisa de produs

10.29 MB, PDF

Descarca
Manual de utilizare

460.22 KB, PDF

Descarca
Descarca toate documentele

Imagini produs + documente, ZIP

Specificatii

Blender vertical BSAR550M
Putere: 550W
Cutite otel inoxidabil: Da
Lungime cablu (m): 1
Culoare: Alb
Pad Anti-alunecare: Da
Pahar gradat: 900 ml
Greutate (kg): 1.1

Aceasta pagina constituie o prezentare generala a produselor distribuite in Romania de catre Arctic S.A.. Descrierile produselor si beneficiile aferente sunt mentionate cu titlu general si pot corespunde unei intregi clase de produse.
Echipa Arctic S.A. face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Pentru a evita orice inadvertente care ar putea sa apara cu privire la descrierea exacta a caracteristicilor si a beneficiilor aferente fiecarui produs, va rugam sa consultati Regulamentele de Campanie sau sa consultati magazinele partenere ale Arctic S.A.

Scrie un review

  • Rating-ul Dvs.

Arctic isi rezerva dreptul de a indeparta orice recenzie, precum si fisierul atasat care este considerat inadecvat in urma unei analize realizate in privinta respectarii recenziei cu Termenii si Conditiile website-ului. Evaluarea fiecarei recenzii se va realiza de catre Arctic, din proprie initiativa sau la solicitarea unui alt utilizator. Realizarea evaluarii fiecarei recenzii poate avea loc si din perspectiva subiectiva.

Top