Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

Compara

Aspirator SVA800R

Aspiratorul multifunctional SVA800R de la Arctic te ajuta sa obtii curatenia perfecta! Filtrul HEPA 10 capteaza o cantitate mult mai mare de particule de praf, pe care un aspirator obisnuit le-ar recircula in mediul ambiant al casei, iar cu ajutorul functiei 2 in 1 pot fi folosite normal sau ca aspiratoare de mana, usurand mult procesul de curatare.
https://www.arctic.ro/aspirator-sva800r.html
Arctic
NEW

Prospetime

Filtru HEPA 10

Acest tip de filtru capteaza o cantitate mult mai mare de particule de praf, pe care un aspirator obisnuit le-ar recircula in mediul ambiant al casei, contribuind la sanatatea intregii familii prin oprirea prafului, polenului sau a altor alergeni.

Flexibilitate

2 in 1

Aspiratoarele care beneficiaza de aceasta tehnologie ingenioasa sunt multifunctionale. Ele pot fi folosite normal sau ca aspiratoare de mana, usurand mult procesul de curatare.

Performanta

800 W

Puterea mare de aspirare, de 800 W, asigura o curatare rapida si in profunzime a murdariei.

Documente Utile

Fisa de produs

2.08 MB, PDF

Descarca keyboard_arrow_down
Manual de utilizare

2.08 MB, PDF

Descarca keyboard_arrow_down

Specificatii

Aspirator SVA800R
Putere: 180 W
Capacitate rezervor (l): 1
Clasa energetica: C
Lungime cablu (m): 6
Culoare: Alb
Perie spatii inguste: Da
Perie pardoseala: Da
Greutate (kg): 3

Aceasta pagina constituie o prezentare generala a produselor distribuite in Romania de catre Arctic S.A.. Descrierile produselor si beneficiile aferente sunt mentionate cu titlu general si pot corespunde unei intregi clase de produse.
Echipa Arctic S.A. face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Pentru a evita orice inadvertente care ar putea sa apara cu privire la descrierea exacta a caracteristicilor si a beneficiilor aferente fiecarui produs, va rugam sa consultati Regulamentele de Campanie sau sa consultati magazinele partenere ale Arctic S.A.

Recenzii

Aspirator vertical (17.03.2018) | Sanda |
Aspiratorul este foarte bun, nu are vicii ascunse, este rezistent, trage mizeria si praful foarte bine, firul este lung si suficient, nu este greu, este aspectuos. Este bun pentru întreținerea curățeniei ușor si repede, eficient, se curată extra ușor! Nu are consumabile (eventual filtrul dar se poate spala). Singura lui problema este ca nu intra in spații înguste:sub pat, dar asta nu e o problema pentru ca el este pentru întreținerea curățeniei dupa copii, firimituri, cipsuri, biscuiti, etc. Il recomand mămicilor cu încredere! Păcat ca nu exista consultanți in magazine pentru acest produs care merita promovat dintre toate pe cate le-am vazut!!!

Scrie un review

  • Rating-ul Dvs.

Arctic isi rezerva dreptul de a indeparta orice recenzie, precum si fisierul atasat care este considerat inadecvat in urma unei analize realizate in privinta respectarii recenziei cu Termenii si Conditiile website-ului. Evaluarea fiecarei recenzii se va realiza de catre Arctic, din proprie initiativa sau la solicitarea unui alt utilizator. Realizarea evaluarii fiecarei recenzii poate avea loc si din perspectiva subiectiva.

Top