Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

Compara

Aspirator fara sac VCOA18R

Cu o putere de aspirare de 300W, modelul VCOA18R de la Arctic asigura performante excelente! Aparatul dispune de un sistem monociclonic, care colecteaza chiar si cele mai mici particule de praf, iar filtrul HEPA12 capteaza 99% din particulele de praf si polen, prevenind alergiile.
https://www.arctic.ro/aspirator-fara-sac-vcoa18r.html
Arctic
NEW

Control

Sistem mono-ciclonic

Chiar si cele mai mici particule de praf sunt acum colectate cu ajutorul sistemului mono-ciclonic. Recipientul de plastic este usor de curatat si nu vei mai avea nevoie de alte consumabile pentru aspirator

Siguranta

Filtru HEPA 12

Pentru cei care vor sa fie in siguranta, departe de praf, polen si acarieni, filtrul HEPA12 capteaza 99% din particulele acestora.Capacitatea mare de filtrare face produsul ideal pentru persoanele care sufera de alergii. Filtrul se inlocuieste anual.

Eficienta

Putere aspirare 300W

Pentru un rezultat pe masura asteptarilor tale, motorul de 1590 W genereaza o putere de aspirare de 300W.

Documente Utile

Fisa de produs

2.08 MB, PDF

Descarca keyboard_arrow_down
Manual de utilizare

2.08 MB, PDF

Descarca keyboard_arrow_down

Specificatii

Aspirator fara sac VCOA18R
Putere: 300 W
Clasa energetica: G
Lungime cablu (m): 5
Raza operare (m): 8
Nivel zgomot (dB): 82
Culoare: Rosu
Perie spatii inguste: Da
Perie pardoseala: Da
Perie tapiterie: Da
Greutate (kg): 6.1

Aceasta pagina constituie o prezentare generala a produselor distribuite in Romania de catre Arctic S.A.. Descrierile produselor si beneficiile aferente sunt mentionate cu titlu general si pot corespunde unei intregi clase de produse.
Echipa Arctic S.A. face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Pentru a evita orice inadvertente care ar putea sa apara cu privire la descrierea exacta a caracteristicilor si a beneficiilor aferente fiecarui produs, va rugam sa consultati Regulamentele de Campanie sau sa consultati magazinele partenere ale Arctic S.A.

Scrie un review

  • Rating-ul Dvs.

Arctic isi rezerva dreptul de a indeparta orice recenzie, precum si fisierul atasat care este considerat inadecvat in urma unei analize realizate in privinta respectarii recenziei cu Termenii si Conditiile website-ului. Evaluarea fiecarei recenzii se va realiza de catre Arctic, din proprie initiativa sau la solicitarea unui alt utilizator. Realizarea evaluarii fiecarei recenzii poate avea loc si din perspectiva subiectiva.

Top