Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

Compara

Aspirator cu sac VCWA18R

Avand o capacitate generoasa de 1,8l, aspiratorul cu sac VCWA18R de la Arctic face fata cu succes oricarei situatii! Acesta beneficiaza de filtru HEPA 12, ce capteaza 99% din particulele de praf si polen, iar performanta 3A asigura rezultate perfecte in curatare.
https://www.arctic.ro/aspirator-cu-sac-vcwa18r.html
Arctic
NEW

Dotari

Capacitate 1.8 l

Sacul de colectare a prafului are o capacitate de 1.8L, fiind ideal pentru utilizatorii care aspira suprafete mari.

Economie

3A Performanta

Aspiratorul iti ofera cele mai bune rezultate de curatare, indiferent daca vorbim de curatarea pardoselilor dure sau de a covoarelor. Performanta de aspirare a pardoselilor, emisia de praf si eficienta energetica sunt incadrate in clasa A.

Siguranta

Filtru HEPA 12

Pentru cei care vor sa fie in siguranta, departe de praf, polen si acarieni, filtrul HEPA12 capteaza 99% din particulele acestora.Capacitatea mare de filtrare face produsul ideal pentru persoanele care sufera de alergii. Filtrul se inlocuieste anual.

Documente Utile

Fisa de produs

389.55 KB, PDF

Descarca
Manual de utilizare

817.47 KB, PDF

Descarca
Descarca toate documentele

Imagini produs + documente, ZIP

Specificatii

Aspirator cu sac VCWA18R
Putere: 700 W
Capacitate rezervor (l): 1.8
Clasa energetica: A
Indicator sac plin: Da
Lungime cablu (m): 5
Raza operare (m): 7.5
Nivel zgomot (dB): 78
Culoare: Rosu
Dimensiuni (HxIxA): 510x305x275 mm
Perie spatii inguste: Da
Perie pardoseala: Da
Greutate (kg): 4.5

Aceasta pagina constituie o prezentare generala a produselor distribuite in Romania de catre Arctic S.A.. Descrierile produselor si beneficiile aferente sunt mentionate cu titlu general si pot corespunde unei intregi clase de produse.
Echipa Arctic S.A. face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Pentru a evita orice inadvertente care ar putea sa apara cu privire la descrierea exacta a caracteristicilor si a beneficiilor aferente fiecarui produs, va rugam sa consultati Regulamentele de Campanie sau sa consultati magazinele partenere ale Arctic S.A.

Scrie un review

  • Rating-ul Dvs.

Arctic isi rezerva dreptul de a indeparta orice recenzie, precum si fisierul atasat care este considerat inadecvat in urma unei analize realizate in privinta respectarii recenziei cu Termenii si Conditiile website-ului. Evaluarea fiecarei recenzii se va realiza de catre Arctic, din proprie initiativa sau la solicitarea unui alt utilizator. Realizarea evaluarii fiecarei recenzii poate avea loc si din perspectiva subiectiva.

Top