Utilizare si intretinere - Masini de spalat rufe si Uscatoare - Asistenta Clienti

Asistenta masini de spalat rufe si uscatoare

Utilizare si intretinere

Manuale de utilizare

In manualul de utilizare, poti gasi informatii suplimentare despre instalare si pornire, instructiuni legate de siguranta, sau sfaturi utile despre moduri prin care poti utiliza mai eficient masina ta de spalat. Descarca manualul produsului tau selectand codul acestuia din lista de mai jos. Pentru a afla codul produsului consulta eticheta acestuia urmand indicatiile de mai jos.

Eticheta este pozitionata pe rama hubloului.

Informatii disponibile pe eticheta:

 • Modelul produsului (denumirea comerciala)
 • Numarul produsului
 • Seria produsului

Alege codul produsului cautand in lista de mai josNu poti vizualiza manualul descarcat?

Descarca Adobe Reader

Verificarea de rutina

Dupa o perioada indelungata de utilizare, anumite elemente ale produsului tau pot da semne de uzura, afectand functionarea acestuia. Pentru a te asigura ca produsul functioneaza in parametri optimi si pentru a prelungi durata de viata a acestuia, iti recomandam sa efectuezi o verificare de rutina la fiecare 2 ani. La cerere, expertii Arctic iti pot oferi acest serviciu.

Programeaza vizita unui expert Arctic

Dictionar de termeni si simboluri

 • 8 kg spalare / 5 kg uscare
  Acest model de masina de spalat rufe cu uscator de la Arctic are o capacitate de spalare de 8 kg si poti usca cu usurinta 5 kg de rufe.
 • Add
  Add In
  Datorita functiei speciale Add-In a masinii de spalat rufe Arctic puteti adauga orice articol de care ati uitat in primele 5 minute ale ciclului de spalare ales. Selectezi butonul pauza, adaugi articolele de imbracaminte uitate si reactivezi butonul pornire/pauza pentru continuarea ciclului de spalare.
 • Arctic
  Afisare Timp Ramas
  Permite estimarea corecta a timpului de spalare pentru a evita modificarea programului tau zilnic. Vei sti mereu cat timp dureaza programul de spalare ales, si-ti vei putea organiza timpul asa cum doresti!
 • Arctic
  Afisare Timp Ramas
  Permite estimarea corecta a timpului de spalare pentru a evita modificarea programului tau zilnic. Vei sti mereu cat timp dureaza programul de spalare ales, si-ti vei putea organiza timpul asa cum doresti!
 • Arctic
  Amanare pornire
  Functia iti permite programarea spalarii intr-un interval de 19 ore. Astfel, nu mai esti nevoit sa iti planifici activitatile dupa programul de spalare a rufelor. Tu decizi cand incepe programul dorit, indiferent de durata sau intensitate.
 • Arctic
  Amanare pornire
  Functia iti permite programarea spalarii intr-un interval de 9 ore. Astfel, nu mai esti nevoit sa iti planifici activitatile dupa programul de spalare a rufelor. Tu decizi cand incepe programul dorit, indiferent de durata sau intensitate.
 • Anti-pete
  Programul permite inlaturarea cu usurinta a unei palete de peste 24 de pete dificile.
 • antialergic+
  Antialergic +
  Program de igienizare cu un timp mai lung de incalzire si un ciclu suplimentar de clatire, pentru rufele bebelusilor si ale persoanelor alergice. Masina de spalat Arctic este potrivita pentru fiecare membru al familiei tale. Speli cu minim de efort hainele persoanelor cu pielea sensibila! Senzorii de temperatura si umiditate permit un control atent al climatului din interiorul cuvei ca toti cei dragi sa fie in siguranta.
 • Antialergic_SteamClean
  Antialergic cu ExtraSteam
  Acest program este conceput pentru spalarea hainelor persoanelor cu piele sensibila sau alergica, hainele bebelusilor. La sfarsitul programului se utilizeaza abur pentru a curatare in profunzime.
 • Antialergic+ Spalare/Uscare
  Program de igienizare cu un timp mai lung de incalzire si un ciclu suplimentar de clatire, pentru rufele bebelusilor si ale persoanelor alergice. Masina de spalat cu uscator Arctic este potrivita pentru fiecare membru al familiei tale. Speli cu minim de efort hainele persoanelor cu pielea sensibila! Senzorii de temperatura si umiditate permit un control atent al climatului din interiorul cuvei ca toti cei dragi sa fie in siguranta.
 • Arctic
  Antisifonare
  Functie speciala prin intermediul careia ciclul de stoarcere este divizat in mai multe etape pentru actiune mai delicata asupra hainelor. Indiferent ca ai nevoie de haine pentru birou sau pentru o ocazie speciala, hainele tale vor fi gata de purtare!
 • Arctic
  Aqua Surf
  Design-ul special Aqua Surf creeaza conditii optime de spalare pentru rufele tale si asigura o curatare eficienta, dar si delicata, fara miscari ce ar putea afecta tesatura. Conturul unic al cuvei si forma paletelor permit o miscare fluida a rufelor in timpul spalarii, imitand ritmul natural al valurilor.
 • Arctic
  Articole de iarna
  Program special dedicat articolelor de iarna. Pastreaza tesatura gecilor si hainelor groase intacta si senzatia de nou pentru mai mult timp.
 • Arctic
  Bumbac
  Program de spalare intensiva a rufelor, perfect pentru hainele din bumbac. Speli hainele preferate, fara a le deteriora!
 • Bumbac20
  Bumbac 20°C
  Utilizati acest program pentru rufele din bumbac (cearsafuri, lenjerii de pat, prosoape, halate de baie, lenjerie intima etc.).
 • Untitled-9
  Bumbac 40°C
  Program de spalare la 40 grade a rufelor din bumbac. Astfel, poti obtine rufe curate chiar si atunci cand tesatura este delicata.
 • Bumbac60
  Bumbac 60 cu prespalare
  Program dedicat spalarii hainelor de bumbac care necesita prespalare. Aceasta optiune va asigura o mai buna indepartare a petelor, fara a agresa tesatura.
 • Bumbac90
  Bumbac 90°C
  Program de spalare intensiva a rufelor, perfect pentru hainele din bumbac. Speli hainele preferate, fara a le deteriora!
 • Arctic
  Camasi
  Program dedicat camasilor din bumbac, articolelor din materiale sintetice sau combinate. Programul iti garanteaza cu tinuta ta de birou va fi mereu impecabila. Speli camasile in conditii optime!
 • Camasi_40_SteamClean
  Camasi 40°C cu ExtraSteam
  Acest program este folosit pentru a spala impreuna camasi din bumbac, materiale sintetice sau combinate. Reduce cutele. La sfarsitul programului se utilizeaza abur pentru a ajuta la reducerea cutelor.
 • Camasi cu ExtraSteam
  Acest program este folosit pentru a spala impreuna camasi din bumbac, materiale sintetice sau combinate. La sfarsitul programului se utilizează abur pentru a ajuta la reducerea cutelor.
 • Arctic
  Capacitate de incarcare 6 Kg
  Capacitate de incarcare standard, ce raspunde perfect necesitatilor zilnice. Tu alegi volumul potrivit nevoilor tale!
 • Arctic
  Capacitate de incarcare 7 Kg
  Masina de spalat Arctic cu capacitate de incarcare generoasa, ideala pentru familiile numeroase. Tu alegi volumul potrivit nevoilor tale!
 • Arctic
  Capacitate de incarcare 8 Kg
  Una dintre cele mai generoase capacitati de incarcare din gama Arctic, ideala pentru familiile numeroase. Masina ta de spalat va functiona la fel de eficient, chiar si dupa o folosire indelungata. Tu alegi volumul potrivit nevoilor tale!
 • Arctic
  Capacitate de incarcare 9 Kg
  Cea mai generoasa capacitate de incarcare din gama Arctic, ideala pentru familiile numeroase. Masina ta de spalat va functiona la fel de eficient, chiar si dupa o folosire indelungata. Tu alegi volumul potrivit nevoilor tale!
 • Arctic
  Child Lock
  Permite blocarea butoanelor masinii de spalat pentru a preveni oprirea accidentala sau schimbarea programului. Aparatul tau Arctic este gandit sa iti ofere un plus de siguranta, fiind potrivit pentru tine si familia ta. Copiii tai se pot juca langa masina de spalat, fara ca tu sa-i supraveghezi permanent.
 • Arctic
  Child Lock
  Permite blocarea butoanelor masinii de spalat pentru a preveni oprirea accidentala sau schimbarea programului. Aparatul tau Arctic este gandit sa iti ofere un plus de siguranta, fiind potrivit pentru tine si familia ta. Copiii tai se pot juca langa masina de spalat, fara ca tu sa-i supraveghezi permanent.
 • Arctic
  Clatire rufe
  Program dedicat clatirii sau apretarii rufelor. Ai rufe perfect limpezite, fara efort suplimentar, intr-un timp foarte scurt!!
 • Arctic
  Clatire Suplimentara
  Prin aceasta functie se adauga un ciclu de clatire in plus, pe langa ciclul principal de spalare. Elimina orice urma de detergent, fiind potrivita in cazul spalarii hainelor bebelusilor sau a persoanelor alergice.
 • Arctic
  Culori inchise
  Program de spalare special conceput pentru articolele de culoare inchisa ce ofera o ingrijire optima. Spalarea se efectueaza cu miscari delicate, la temperaturi scazute. Pastrezi intensitatea culorilor hainelor pentru mai mult timp!
 • Design Box in Box
  Designul peretilor laterali ai masinii de spalat este astfel proiectat incat sa reduca nivelul de vibratii din timpul functionarii aparatului. Speli cu minim de zgomot!
 • Arctic
  Design S-shape
  Reprezinta design-ul peretilor laterali ai masinii de spalat, gandit sa reduca nivelul de vibratii din timpul functionarii aparatului. Speli cu minim de zgomot!
 • Downloaded program
  Acum poti descarca mult mai simplu programele pe care ti le doresti, cu ajutorul programului de download, direct de pe interfata electrocasnicelor tale dotate cu HomeWhiz. Ai posibilitatea sa selectezi programul dorit din setul de 5 programe prestabilite si il poti modifica cu usurinta de cate ori ai nevoie. Cele 5 programe prestabilite sunt: Mix, Curtain, Lingerie, Soft Toys, Towel.
 • drumclean
  Drum Clean
  Un program de autocuratare a tuburilor si a cuvei care iti asigura un nivel ridicat de igiena, cu o temperatura de 90 grade. Drum Clean este un ciclu care trebuie executat o data la 1-2 luni, fara articole in interior.
 • DrumClean_SteamClean
  DrumClean cu ExtraSteam
  Dupa multe spalari, masina ta poate avea un miros neplacut in interior. Cu functia Drum Clean ExtraSteam poti igeniza cuva si poti indeparta aceste mirosuri in cel mai scurt timp.
 • Eco 40-60
  Programul Eco 40-60 este recomandat pentru rufe din bumbac cu grad normal de murdarire, care se pot spala la 40°C sau 60°C, impreuna, in acelasi ciclu de spalare. Acest program dureaza mai mult comparativ cu alte programe, dar se realizeaza o economie semnificativa de energie si apa.
 • Arctic
  Eco Dose
  Dispozitiv practic si eficient, care asigura o dozare optima a detergentului lichid, in timpul ciclului de spalare, deoarece acesta se dizolva mai usor, patrunde mai repede in tesatura, actioneaza mai eficient si este mai delicat cu hainele. In plus, nu lasa nici urme pe haine. Folosesti eficient detergentul lichid!
 • Arctic
  Eco Heater
  Rezistenta masinii este acoperita cu un strat de nichel care protejeaza de rugina si asigura o durabilitate de 100 de ori mai mare decat rezistentele standard si depuneri de calcar cu 40% mai mici. Masina ta va functiona eficient si economic pentru o perioada indelungata!
 • Eco Wash
  Optiune de spalare disponibila impreuna cu majoritatea programelor de spalare, ce permite spalarea cu apa rece si ofera o scadere a consumului de energie. Cu masina de spalat Arctic, speli eficient si economic cu apa rece!
 • geci puf
  Geci cu puf
  Programul spala la temperaturi ce variaza intre 40°- 60°C, improspatand gecile cu puf fara sa depui extra efort.
 • Geci_cu_puf_40_SteamClean
  Geci cu puf 40°C cu ExtraSteam
  Acest program este dedicat pentru a va spala hainele, vestele, jachetele etc. ce contin puf, a caror eticheta recomanda spalare la masina. La sfarsitul programului se utilizeaza abur pentru a inmuia rufele groase precum prosoapele.
 • Geci_cu_puf_40_SteamClean
  Geci cu puf cu ExtraSteam
  Acest program este dedicat pentru a va spala hainele, vestele, jachetele etc. ce contin puf, a caror eticheta recomanda „spalare la masina”. La sfarsitul programului se utilizeaza abur pentru a inmuia rufele groase precum prosoapele.
 • Arctic
  Jeans/Culori inchise
  Programul pentru culori inchise este special conceput pentru obiectele de imbracaminte de culoare inchisa, sintetice sau din bumbac, dar pentru jeansi. Acesta previne decolorarea si pastreaza intensitatea culorilor hainelor ca noi.
 • Arctic
  Lana / spalare manuala
  Acest program este dedicat articolelor din lana/materialelor delicate cu conditia sa fie respectate instructiuniile de pe eticheta. Rufele vor fi igenizate utilizandu-se o actiune de spalare delicata pentru a nu deteriora imbracamintea. Te poti bucura in continuare de hainele tale delicate fara a iti face griji ca tesaturile vor avea de suferit.
 • Arctic
  Materiale Delicate
  Acest program este folosit pentru a spala articole delicate (lana, matase, perdele) folosind o miscare mai usoara.
 • Mixt
  Acest program este folosit pentru a spala impreuna camasi din bumbac, materiale sintetice sau combinate. Reduce cutele. La sfarsitul programului se utilizeaza abur pentru a ajuta la reducerea cutelor.
 • Arctic
  Mixt 40
  Permite spalarea impreuna a articolelor din materiale diferite, dar de aceeasi culoare. Vrem ca hainele tale sa isi pastreze culorile si sa arate ca noi, dupa purtari repetate. Poti spala tesaturi diferite, dintr-o singura incarcare!
 • Motor Silent Inverter
  Masina de spalat cu motor SILENT Inverter asigura cel mai ridicat nivel de performanta si tehnologie. Acest tip de motor beneficiaza de 10 ani garantie si vine echipat cu un set de avantaje care sporesc confortul: eficienta energetica pe care o poti observa inca de la prima factura de energie electrica, consum optim de apa si nivel redus de zgomot. Te poti relaxa in liniste, chiar si atunci cand masina de spalat este in functiune!
 • Arctic
  Paturi si cuverturi / Geci cu puf
  Acest program este dedicat pentru a spala pilotele si hainele ce contin puf, a caror eticheta recomanda „spalare la masina”.
 • Arctic
  Prespalare
  Programul ajuta la indepartarea tuturor petelor de pe rufele foarte murdare. Hainele tale vor arata impecabil cu masina de spalat Arctic!
 • Arctic
  Prespalare Rufe
  Programul ajuta la indepartarea tuturor petelor de pe rufele foarte murdare. Hainele tale vor arata impecabil cu masina de spalat Arctic!
 • rapid_plus
  Rapid+
  Functia Rapid + reduce cu pana la 55% durata de spalare, in functie de programul selectat si de tipul tesaturii. Functia speciala poate fi folosita pentru toate programele dedicate articolelor sintetice sau din bumbac.
 • Remote control
  Utilizati functia auxiliara Remote Control pentru a conecta produsul la dispozitivele de control smart prin aplicatia Homewhiz.
 • Arctic
  Sintetice
  Program special gandit pentru hainele mai putin rezistente, precum cele din material sintetic sau amestecat cu bumbac, care nu necesita o spalare intensiva. Speli hainele delicate in conditii optime!
 • sintetice40
  Sintetice 40°C
  Programul este dedicat spalarii hainelor sintetice, garantand protectie si o curatare mai mult decat eficienta pentru tesaturile mai putin rezistente.
 • sistem_nou
  Sistem electronic de ajustare a cantitatii de apa
  Pentru a obtine cele mai bune performante de spalare si consum energetic redus, acest sistem automat de reglare a consumului de apa vine in ajutorul tau! Aportul de apa este ajustat electronic in functie de cantitatea si tipul rufelor, astfel ca tu sa ai cele mai bune rezultate cu un minim de efort.
 • Arctic
  Sistem electronic de control al balansului
  Sistemul distribuie uniform rufele in interiorul tamburului (recipientul in care sunt spalate rufele), diminuand vibratiile si zgomotul produs in timpul stoarcerii, pentru o functionare mai silentioasa. Poti folosi masina de spalat Arctic in orice moment al zilei. Speli eficient si cu minim de zgomot!
 • Arctic
  Smart Sensors
  Tehnologia Smart Sensors asigură un consum optim de resurse, la fiecare spălare, prin intermediul celor 4 senzori speciali. Astfel, temperatura apei, nivelul de spumă, viteza motorului la spalare si centrifugare, precum și tensiunea de alimentare vor fi reglate în mod automat, pentru confortul tău și eficiența mașinii tale.
 • Spalare / Uscare 5 kg
  Programul permite incarcarea cuvei cu pana la 5 kg rufe din bumbac si garanteaza spalarea si uscarea impecabila a acestora.
 • Arctic30
  Spalare rapida
  Program dedicat hainelor din bumbac, cu un grad redus de murdarie. Programul tau nu va fi suferi modificari pentru ca hainele dorite vor fi spalate in cateva momente. Ai haine gata de purtare, in cel mai scurt timp posibil.
 • Arctic
  Spalare rapida / Expres 14'
  Acest program se foloseste pentru a spala haine din bumbac cu un grad de murdarie foarte redus, pentru o perioada foarte scurta.
 • Arctic
  Stoarcere+Evacuare
  Adauga un ciclu suplimentar de stoarcere si asigura evacuarea completa a apei din masina de spalat. Programul iti vine in ajutor atunci cand doresti ca rufele tale sa se usuce rapid. Ai haine perfect stoarse, fara efort!
 • Arctic
  Turatie variabila 1000
  Reprezinta viteza maxima de stoarcere pe care o poti alege pentru spalare, valoarea minima fiind de 600 de rotatii pe minut, iar valoarea maxima atingand 1000 de rotatii. Alegi numarul de rotatii potrivit hainelor tale!
 • Arctic
  Turatie variabila 1200
  Numarul de rotatii reprezinta viteza maxima de stoarcere pe care o poti alege pentru spalare, valoarea minima fiind de 400 de rotatii pe minut, valoarea maxima atingand 1200 de rotatii. Alegi numarul de rotatii potrivit hainelor tale!
 • Unghi
  Unghi deschidere 170
  Unghiul de deschidere de 170Ëš al usii permite accesarea facila a interiorului cuvei.
 • Uscare
  Activeaza functia de Uscare imediat dupa selectarea programului de spalare si vei avea nu doar rufe spalate ci si uscate.
 • Uscare bumbac
  Uscarea articolelor din bumbac are loc cu grija, astfel incat tesaturile sa nu fie afectate, iar hainele perfect uscate.
 • Uscare sintetice
  Spalarea si uscarea articolelor sintetice are loc cu grija, astfel incat tesaturile sa nu fie afectate, iar hainele perfect uscate.
 • Arctic
  XL Door
  Usa de diametru de 34 cm iti permite o incarcare mai usoara chiar si atunci cand vrei sa introduci in masina de spalat cantitati mari de rufe.
Inapoi