Defectiuni - Electrocasnice incorporabile - Asistenta Clienti

Asistenta electrocasnice incorporabile

Defectiuni

Cuptorul nu porneste

Cuptorul va functiona dupa ce ai ales modul de gatire (folosind butonul pentru functii), temperatura potrivita si durata necesara prepararii retetelor tale. Pentru a alege modul de gatire foloseste butonul pentru functii, iar pentru setarea duratei regleaza butonul in directia acelor de ceasornic. Dupa ce timpul de gatire setat a expirat, cuptorul se va opri automat.

Lampa cuptorului nu se aprinde

Un motiv ar putea fi producerea penelor de curent. Verifica daca priza este alimentata din tabloul de sigurante. Daca nu este alimentata, cupleaz-o la siguranta. Daca aparatul este conectat la reteaua electrica si lampa nu se aprinde, inseamna ca becul s-a ars si trebuie schimbat. Inainte de inlocuirea lampii, deconecteaza aparatul de la sursa de energie. Desfa capacul rotindu-l in directia inversa a acelor de ceasornic. Apoi, demonteaza lampa rotind in directia acelor de ceasornic. Monteaza lampa noua si adauga capacul de sticla.

Aprinderea automata a plitei nu functioneaza

Iti recomandam sa verifici daca aparatul este alimentat la curent din tabloul de sigurante. De asemenea, verifica starea cablului de alimentare. Daca acesta este deteriorat, apeleaza la un electrician autorizat pentru schimbarea acestuia.

Arzatoarele plitei ard neuniform sau nu ard deloc

In urma utilizarii indelungate, arzatoarele se pot uda sau murdari. Iti recomandam sa scoti si sa cureti suporturile pentru recipiente si capacele arzatoarelor, apoi sa usuci componentele. In cazul in care arzatoarele sunt curate si uscate, verifica daca este pozitionat corect capacul arzatorului. De asemenea, iti recomandam sa verifici daca robinetul de gaz este inchis sau butelia de gaz este goala (daca folosesti GPL).

Inapoi