Cum aleg produsul? - Electrocasnice incorporabile - Asistenta Clienti

Asistenta electrocasnice incorporabile

Cum aleg produsul?

Spatiul disponibil

Cand ai de ales dintr-o gama variata de produse electrocasnice Arctic, uneori este dificil sa te hotarasti. De aceea, iti recomandam sa urmezi acesti pasi simpli pentru a te asigura ca alegi produsul potrivit pentru casa ta:


Pasul 1 :

Masoara dimensiunea usilor si a spatiilor din casa prin care va trebui sa treci cu produsele pentru a ajunge la locul destinat acestora.


Pasul 2 :

Asigura-te ca in apropierea spatiului destinat produselor tale incorporabile exista alimentare cu electricitate si gaz (dupa caz). Iti recomandam amplasarea aparatelor in apropierea unor prize cu impamantare, pentru a preveni eventuale probleme de functionare.


Pasul 3 :

Masoara spatiul in care urmeaza sa amplasezi produsele incorporabile. In cazul plitelor incorporabile, masoara latimea si adancimea piesei de mobilier alese. In cazul cuptoarelor, masoara latimea, adancimea si inaltimea corpului de mobilier.

Tipul de produs

Alegerea unei masini de spalat este foarte simpla odata ce ai stabilit care este bugetul in care vrei sa te incadrezi si respecti cateva reguli de baza, cum ar fi masurarea spatiului in care urmeaza sa o amplasezi, pozitionarea pe o suprafata potrivita si sa te asiguri ca poti face legaturile la apa si curent electric.

Ce model ti se potriveste?

Daca iti doresti o bucatarie bine organizata si usor de intretinut atunci plita incorporabila este solutia perfecta.

Cuptorul incorporabil va intregi aspectul modern al bucatariei tale, putand fi montat exact acolo unde iti doresti si aducandu-ti acum optiunea de a usura accesul catre interiorul cuptorului si amplasarea lui la o inaltime potrivita.

Tipul de alimentare

Plite


Alegand o plita icorporabila cu alimentare pe gaz, beneficiezi de un control mai rapid al flacarii si de un cost de utilizare redus. Aditional, pentru un plus de sigurantaplitele incorporabile Arctic sunt doate cu sistem de siguranta a flacarii ce intrerupe alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii.


O plita cu alimentare electrica iti ofera un plus de stil in bucatarie, fiind perfect incastrata in mobilier. Aditional, beneficiezi de o instalare si intretinere mult mai facila.


Cuptoare


Alegand un cuptor cu alimentare electrica, ai garantia rezultatelor perfecte datorita distribuirii uniforme a temperaturii. In plus, cuptoarele cu alimentare electrica, sunt dotate cu numeraose functii de gatire predefinite si sisteme de auto-curatare ce iti ofera mai mult confort in utilizare. Desi costul de utilizare este mai mare decat cel al unui cuptor cu alimentare pe gaz, vei beneficia de mai mult confort.


Un cuptor cu alimentare pe gaz, iti asigura in primul rand un cost de utilizare redus, si posibilitatea de a gati chiar si daca nu ai o sursa de energie electrica. Desi un cuptor cu alimentare pe gaz este mai efient din punct de vedere costuri, nu iti poate oferi rezultatele unui produs cu alimentare electrica deoarece caldura nu este distribuita in mod uniform.

 

Dotari si tehnologii

Te ajutam sa alegi mai usor tipul de aparat potrivit pentru tine in functie de:


Material

  • Inox sau sticla? Sticla neagra si liniile delicate vor oferi un plus de eleganta bucatariei tale in timp ce inoxul asigura o doza de modernitate. In functie de mobilierul bucatariei tale, opta pentru produsul potrivit.


Numarul de arzatoare

  • Cate persoane vor beneficia de facilitati? In cazul in care gatesti numai pentru tine si jumatatea ta, poti alege o plita cu 2 arzatoare, iar daca gatesti mai multe feluri de mancare pentru o familie numeroasa, o plita clasica dotata cu 4 arzatoare este alegerea potrivita.


Volumul interior

  • Pentru a satisface apetitul unei familii numeroase, poti opta pentru un cuptor cu un volum generos de 71 de litri sau poti allege un cuptor cu un volum interior de 66 litri, potrivit cuplurilor tinere sau celor care gatesc mai rar.


Functiile de gatire

  • Esti pasionat de gatit? Cuptoarele Arctic vin dotate cu pana la 12 functii predefinite precum 3D, Pizza, Grill, Mentinere cald sau Dezghetare ce iti ofera siguranta obtinerii unor rezultate perfecte de fieccare data.

Noua eticheta energetica

De fiecare data cand deschizi usa aparatului tau frigorific, pentru o gustare, ai automat si o mica pierdere energetica. Cu cat clasa de eficienta a frigiderului, combinei frigorifice sau a congelatorului tau e mai buna, cu atat pierderea devine mai nesemnificativa. Citeste mai multe despre eticheta energetica pe pagina dedicata.

Extra beneficii - Promotiile

Inapoi