Filtre

Produse

Utilitatea unei lazi frigorifice

Lazile frigorifice orizontale Arctic sunt ajutorul tau de nadejde in congelarea alimentelor pe temen lung. Lazile frigorifice sunt incapatoare si pot sa pastreze in conditii optime carne, legume si multe alte alimente care vor ramane la fel de proaspete dupa decongelare. Bucura-te in sezonul rece de fructe, legume pentru tine si intreaga familie.

 

Cum alegi lada frigorifica potrivita, in functie de dimensiune

Pentru spatii mai inguste, poti alege un model compact, vertical, ce iti ofera totusi un volum generos de depozitare de la 100- 150 l, pana la peste 400 l. Cu o lada frigorifica Arctic vei avea parte de spatiu de congelare mare, iar alimentele tale vor fi in deplina siguranta. Chiar daca ai la dispozitie un spatiu redus, lada frigorifica mica de la Arctic este alegerea potrivita. Dotate cu cosuri metalice, poti pozitiona la suprafata congelatorului lada, alimentele pe care le folosesti cel mai des. Alege din gama noastra larga de oferte modelul potrivit familiei tale.

 

Eficienta energetica a lazilor frigorifice Arctic

Optimizate sa consume cat mai putin, acestea asigura volume generoase de congelare, autonomie energetica ridicata si securizare sporita.