Filtre

Filtre

Produse

Ce este un frigider side by side?

Un frigider side by side este un tip de frigider cu doua usi care se deschid in directii opuse, fiecare usa conducand la un compartiment separat pentru refrigerare si congelare. Acest tip de frigider side by side este proiectat pentru a oferi o organizare si acces mai usor la alimente si bauturi, deoarece dispune de rafturi si compartimente generoase.
Partea dreapta a frigiderului side by side este destinata depozitarii produselor refrigerate, cum ar fi legumele, fructele, carne, branza si alte alimente perisabile, in timp ce partea stanga este rezervata congelatorului, in care se pot pastra alimente congelate, cum ar fi carne, peste si produse de patiserie.

Cat consuma un frigider side by side?

In general, un frigider side by side inregistreaza un consum energetic mediu zilnic de 0.757 kWh, iar anual cosumul energetic al acestuia este cuprins intre 280 si 300 kWh. De mentionat este faptul ca, consumul de energie al unui frigider side by side poate varia in functie de mai multi factori, inclusiv marca si modelul specific, temperatura mediului ambiant etc. Totodata, frigidere side by side au functii speciale de economisire a energiei, cum ar fi modul de vacanta, care asigura functionarea economica prin ajustarea temperaturii, atunci cand frigiderul nu este utilizat. Astfel, poti lasa frigiderul in priza, chiar si la plecarea in vacanta pastrand alimentele proaspete, cu un consum minim de energie.