Filtre

Produse

Avantajele frigiderelor cu o usa

Frigiderele cu o usa ofera multe beneficii utile. In primul rand, merita luat in calcul consumul de energie, care adesea este mic. De asemenea, acestea obisnuiesc sa fie mai compacte decat frigiderele cu 2 usi, ceea ce le face ideale intr-o garsoniera sau intr-un camin unde locuiesc putine persoane.

Avantajele frigiderelor cu doua usi

Frigiderele cu 2 usi Arctic, destinate in special familiilor tinere, au tot ce trebuie pentru ca familia ta sa se bucure de alimente proaspete, depozitate in siguranta! Acestea iti ofera spatiul de care ai nevoie pentru preparatele tale preferate.

 

Cum alegi frigiderul, in functie de dimensiune

In categoria frigidere cu o usa vei gasi solutii pentru bucatarii putin spatioase, gratie dimensiunilor lor compacte. Alegand un frigider cu o usa, vei putea sa depozitezi mancarea la rece, ca sa se pastreze proaspete un timp indelungat, fara sa pui la bataie mult din suprafata bucatariei. Nici alternativa nu e de trecut cu vederea! Cu dimensiuni mici, potrivite pentru orice spatiu, frigiderele cu 2 usi includ un frigider si un congelator separat, cu usa proprie. In plus, frigiderele cu 2 usi Arctic sunt dotate cu rafturi ajustabile, pentru ca tu sa-ti organizezi spatiul asa cum doresti. Cu o capacitate generoasa de pana la 400 litri, frigiderul cu doua usi de la Arctic iti ofera suficient spatiu pentru depozitarea alimentelor. Sistemul No Frost impiedica formarea ghetii in interior si mentine un nivel optim de umiditate cu ajutorul curentilor de aer. In functie de zona unde vrei sa iti amplasezi frigiderul, trebuie sa tii cont de spatiul disponibil, astfel incat aparatul sa incapa.

 

Eficienta energetica a frigiderelor Arctic - cat consuma un frigider?

Eficienta unui frigider cu o usa este remarcabila. De fapt, frigiderele cu o usa au cel mai adesea un consum foarte mic de energie. Totodata, date fiind imbunatatirile lor, si frigiderele cu doua usi de la Arctic te ajuta sa economisesti vizibil in fiecare luna. Stocarea alimentelor tale in cele mai bune conditii nu exclude o economie substantiala de energie. Te bucuri de functiile produsului tau, cu un consum optim de energie electrica!