Filtre

Produse

Avantajele frigiderelor cu doua usi

Frigiderele cu 2 usi Arctic, destinate in special familiilor tinere, au tot ce trebuie pentru ca familia ta sa se bucure de alimente proaspete, depozitate in siguranta! Acestea iti ofera spatiul de care ai nevoie pentru preparatele tale preferate.

 

Cum alegi frigiderul, in functie de dimensiune

Cu dimensiuni mici, potrivite pentru orice spatiu, frigiderele cu 2 usi includ un frigider si un congelator separat, cu usa proprie. In plus, frigiderele cu 2 usi Arctic sunt dotate cu rafturi ajustabile, pentru ca tu sa-ti organizezi spatiul asa cum doresti. Cu o capacitate generoasa de pana la 400 litri, frigiderul cu doua usi de la Arctic iti ofera suficient spatiu pentru depozitarea alimentelor. Sistemul No Frost impiedica formare ghetii in interior si mentine un nivel optim de umiditate cu ajutorul curentilor de aer. In functie de zona unde vrei sa iti amplasezi frigiderul, trebuie sa tii cont de spatiul disponibil, astfel incat aparatul sa incapa.

 

Eficienta energetica a frigiderelor Arctic

Frigiderele cu doua usi de la Arctic te ajuta sa economisesti vizibil in fiecare luna. Stocarea alimentelor tale in cele mai bune conditii nu exclude o economie substantiala de energie. Te bucuri de functiile produsului tau, cu un consum optim de energie electrica!