Congelatoare verticale

Combinele frigorifice Arctic sunt construite pentru a face fata oricarei bucatarii moderne. Fiind incadrate in clasa energetica A+, asigura un consum redus de energie electrica, cu pana la 24% fata de produsele din clasa A. Produsele dispun de spatii generoase de refrigerare si congelare, sistem de racire Full No Frost sau Conventional si numeroase functii gandite sa-ti ofere un plus de confort in utilizarea aparatului frigorific. Alimentele familiei tale vor fi la fel de proaspete ca atunci cand le-ai cumparat si vor fi pastrate in deplina siguranta.

 

Utilitatea unui congelator vertical

Congelatoarele verticale Arctic reprezinta solutia ideala pentru tine daca esti in cautarea unui spatiu de congelare suplimentar. Daca preferi sa cumperi alimente pentru o perioada mai indelungata de timp, congelatorul vertical este alegerea perfecta pentru proviziile tale.

 

 Cum alegi congelatorul potrivit, in functie de dimensiune

Dotate cu pana la 6 sertare pentru cei care vor sa congeleze cantitati mari de mancare, congelatoarele verticale de la Arctic sunt alegerea perfecta pentru orice familie. Fructele, legumele, carnea sau preparatele gatite vor fi stocate in conditii optime. Dimensiunile compacte ale congelatoarelor mici le fac usor de integrat in spatii mici. Fie ca ai de stocat o cantitate mai mare de alimente sau doar cateva produse, congelatoarele cu sertare de la Arctic au de la 3 pana la 6 compartimente.

 

Eficienta energetica a congelatoarelor Arctic

Acestea sunt incadrate in clasa energetica A+ si sunt cea mai sigura solutie de congelare datorita garniturii antibacteriene Clasa energetica A+ ofera un consum redus de energie electrica, comparativ cu produsele din clasa A. Te bucuri de functiile produsului tau, cu un consum optim de energie electrica!

 

Economie de resurse

Prospetime indelungata

Solutii personalizate

Confort maxim

Performanta indelungata

Flexibilitate sporita

 

Congelatoare verticale

https://www.arctic.ro/aparate-frigorifice/congelatoare-verticale.html