Filtre

Filtre

Produse

Utilitatea unui congelator vertical

Congelatoarele verticale Arctic reprezinta solutia ideala pentru tine daca esti in cautarea unui spatiu de congelare suplimentar. Daca preferi sa cumperi alimente pentru o perioada mai indelungata de timp, congelatorul vertical este alegerea perfecta pentru proviziile tale.

 

 Cum alegi congelatorul potrivit, in functie de dimensiune

Dotate cu pana la 6 sertare pentru cei care vor sa congeleze cantitati mari de mancare, congelatoarele verticale de la Arctic sunt alegerea perfecta pentru orice familie. Fructele, legumele, carnea sau preparatele gatite vor fi stocate in conditii optime. Dimensiunile compacte ale congelatoarelor mici le fac usor de integrat in spatii mici. Fie ca ai de stocat o cantitate mai mare de alimente sau doar cateva produse, congelatoarele cu sertare de la Arctic au de la 3 pana la 6 compartimente.

 

Eficienta energetica a congelatoarelor Arctic

Acestea sunt cea mai sigura solutie de congelare datorita garniturii antibacteriene. In plus, eficienta energetica de care dispun garanteaza o factura electrica redusa la final de luna. Te bucuri de functiile produsului tau, cu un consum optim de energie electrica!