Filtre

Produse

Tipuri de Combine frigorifice

Combinele frigorifice Arctic sunt concepute special pentru a face fata nevoilor tale. Cu dimensiuni diferite, acestea se incadreaza perfect in orice bucatarie, iar alimentele familiei tale vor fi la fel de proaspete ca atunci cand le-ai cumparat si vor fi pastrate in deplina siguranta. Produsele dispun de spatii generoase de refrigerare si congelare, sistem de racire Full No Frost sau Conventional si numeroase functii gandite sa-ti ofere un plus de confort in utilizarea aparatului frigorific.

 

Cum alegi combina frigorifica potrivita, in functie de dimensiune

Cu 3 sau 4 compartimente de congelare, combina frigorifica este ideala pentru a pastra in conditii optime carnea si legumele. Indiferent de spatiul avut la dispozitie, te poti bucura de modele care au un volum cuprins intre 150 de litri si chiar 400 de litri. Chiar daca esti o persoana conservatoare sau vrei sa ai un aspect modern la tine acasa, poti opta pentru culoarea combinei tale frigorifice, de la culoarea inoxului, la gri, metal look, pana la alb sau Arctic silver.

 

Eficienta energetica a combinelor Arctic

Echipamentele frigorifice Arctic sunt dezvoltate astfel incat sa aduca in bucataria ta inovatia, fara ca performantele sporite sa se resimta pe factura de energie electrica.